Samsung LE-C650 HDMI heli probleem.

Kasutaja avatar
pioneer
Entusiast

Re: Samsung LE-C650 HDMI heli probleem.

Postitus Postitas pioneer »

Kas astusin ämbrisse Samsung teleka ostmisega. Netis kolades paistab, et ma pole ainuke kellel probleeme Samsung teleka omapärase restartimisega. Ajab ikka närvi küll kui huvitava koha peal otsustab telekas heli korrutama hakata või restartima.

Nüüdseks spdif viivitus keeratud 0 aga see anomaalia täpselt sama. Nii, et selle viivituse setingutest see ei olene.
Saatsin Samsungisse e-maili selle probleemiga: sealt soovitati tarkvara uuendada.

Kas see võib olla tarkvara viga või riistvara viga. Kui riistvara viga siis tuleb ilselt tekk üle panna ja küpsetada, ehk annab otsad ja siis garantiisse.
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

Kui garantii aeg ma ei näe probleemi parandusse saatmisega,kui ta sul iseenesest restardib mis sa veel oma pead vaevad,suure saladuskatte all võin veel sulle öelda et ära osta Samsungi televiisorit olgu tal seal siis kasvõi 100 head asja nagu parim smart tv tugi jne jne smile111
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

Postitus Postitas jaanus- »

vot siis mu ema ostis meie suurde tuppa õigesti philipsi viimasel hetkel kuna sama hinnaga samsungil oli poole väiksem kaadrisagedus!!! :D
elu koosneb üllatustest
Vasta

Mine “Samsung”