FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
- Linnavurle
- Entusiast
Re: FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Kurb et aastast aastasse ei võeta õppust vigadest.
Kui nii, siis mida põrgut see kopter seal tegi? Või teevad tänapäeva lennukid kopteri häält smile214 smile72Linnavurle kirjutas:... Kolme saani pilt läks lennukisse ja ...
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
kopterit ei tulnudki, taheti tellida aga ei saadetud ilmastikutingimuste pärast.Zuumbox kirjutas:Kui nii, siis mida põrgut see kopter seal tegi? Või teevad tänapäeva lennukid kopteri häält smile214 smile72Linnavurle kirjutas:... Kolme saani pilt läks lennukisse ja ...
ehk siis nagu mina aru saan, lennuki kasutamise idee totrusest saadi alles käigu pealt aru, et see on jama. tehti plaanidesse muudatus, kopterid kohale tellida aga juba oli hilja.kopterid on muidugi palju operatiivsemad kui lennukid sellist laadi ülekannete puhul.
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Kusjuures, ma elan maratonirajast linnulennult paari km kaugusel ja kui liidrid kuskil minu kandis olid siis tõepoolest oli justkui lennukimüra kuulda.
Miks ma siis ülekandes kopterimüra kuulsin smile341
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
ma kuulsin ka..Zuumbox kirjutas:Miks ma siis ülekandes kopterimüra kuulsin smile341
äkki saanid teevad sellist häält ...

ERR
Reporter+ -is näidati Tartu Maratoni saatelõigus selgesti lendavat kopterit.
Vaadake netist... kohe alguses. Minu arust oli kopter Eesti värvides.
Nendes värvides, mis kopterid tavaliselt pidevalt peeses on.
Vaadake netist... kohe alguses. Minu arust oli kopter Eesti värvides.
Nendes värvides, mis kopterid tavaliselt pidevalt peeses on.
- Linnavurle
- Entusiast
Kas kõik lennukid maailmas on reaktiivmootoritega?Zuumbox kirjutas:Kui nii, siis mida põrgut see kopter seal tegi? Või teevad tänapäeva lennukid kopteri häält smile214 smile72Linnavurle kirjutas:... Kolme saani pilt läks lennukisse ja ...
Elvas oli küll kuulda lennuki müra, näha ei olnud, kopter ilmus Elva kohale alles tükk aega hiljem,pärast võitjate finišeerumist,, selle müra oli ikka hoopis teine.
Ei. On ka propellerlennukid. Aga sellel konkreetsel lennukil oli järelikult ees kopteri propellerLinnavurle kirjutas:Kas kõik lennukid maailmas on reaktiivmootoritega?

Kopter tiirutas seal ringi küll, mida ta tegi seda ei tea.
Mis aga mobiilivõrgu kaudu teleülekande tegemist puudutab, siis on see üks äärmiselt ebakindel lahendus. Mitte keegi ei garanteeri pidevat ja piisavat üleslaadimiskiirust. Ja kui veel tegu mingi massiüritusega, siis pole võrgu ülekoormuse tõttu telefonigagi võimalik rääkida ammugi siis mingit teleülekannet sealtkaudu teha. Ja vähemalt Elva finišipunktis oli vähemasti Elisa võrk ikka väga nõrk, 3G suht olematu.
Kanal2 on seda mobiili kaudu edastamist vist ka vahelduva eduga proovinud.
Mis aga mobiilivõrgu kaudu teleülekande tegemist puudutab, siis on see üks äärmiselt ebakindel lahendus. Mitte keegi ei garanteeri pidevat ja piisavat üleslaadimiskiirust. Ja kui veel tegu mingi massiüritusega, siis pole võrgu ülekoormuse tõttu telefonigagi võimalik rääkida ammugi siis mingit teleülekannet sealtkaudu teha. Ja vähemalt Elva finišipunktis oli vähemasti Elisa võrk ikka väga nõrk, 3G suht olematu.
Kanal2 on seda mobiili kaudu edastamist vist ka vahelduva eduga proovinud.
No vot, mina pole ainuke, kes olematuid asju kuuleb... Ma pole väitnud, et Linnavurle valetab, kui lennuk, siis lennuk. Tuleb nii välja, et seal olid lennuk ja kopter; vastuseta on ainult küsimus: mida tegi seal see kopter?tigu kirjutas:Kopter tiirutas seal ringi küll, mida ta tegi seda ei tea.
Aga järsku kopteri nimi on "Lennuk". 

Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Amiko Mini HD + AOC e2450Swh.
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Äkki kopter ei olnud teleülekande tootjate oma? - http://www.sisekaitse.ee/ska/uudised/si ... uperepaev/ - pange tähele värvide sarnasust!
Viimati muutis TarmoTanilsoo, 12:56, 20 Veebr 2012, muudetud 1 kord kokku.
Tegelikult oli signaal vilets selletõttu, et kopter püüdis lennukilt torni mineva signaali osaliselt kinni ja tornile enam pidevalt ei jagunud. Kes seda teab, äkki kopter tegeles hoopis signaali segamisega