Arvuti mure.
Arvuti mure.
Arvuti ragiseb mis kole ja ei lase programmieemaldus aknas nimekirja ilmuda installitud programmidest! 

Viimati muutis faas, 22:54, 29 Veebr 2012, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Pealkiri parandatud
Põhjus: Pealkiri parandatud
elu koosneb üllatustest
Re: arvuti mure
Ragiseb mitte "arvuti" vaid kõvaketas.jaanus- kirjutas:arvuti ragiseb mis kole ja ei lase programmieemaldus aknas nimekirja ilmuda installitud programmidest!
Mis tähendab seda,et kas:
1.Masin pahna täis - pahavara,viirused etc ;ka(või) vajab defragmenteerimist
2.HDD hakkab koolema
ma sain hirmus suure "trooja hobuse" kätte oma arvutist ja siis hakkas normaalselt undama ja menüüd ka jätkasid tööd smile85 smile14
elu koosneb üllatustest
jaanus- kirjutas:ma sain hirmus suure "trooja hobuse" kätte oma arvutist ja siis hakkas normaalselt undama ja menüüd ka jätkasid tööd smile85 smile14
Kui pole saladus, siis kuidas selle "trooja" välja juurisid? Mul pole see veel siiani õnnestunud.... Küll aga on "format c" aidanud.
DM800 HD PVR 19,2E - 13E - 4,8E
...ju siis ei olnud nii suur trooja
oli hoopis väike mini trooja,tibatilluke,miniatuurne 

AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

90E-30W

Kirjutasin eile pika vastuse, kahjuks foorumi uuendamisega läks see kaduma. kuna probleemist oled "vist smile29 jagu saanud, siis ei hakka seda uuesti kirjutama.
Troojate kohta ütlen, et neid on igasuguseid, mõned, millel on peidus generaator ehk "emaprogramm", mis paljundab uue, kui ühe koopia maha tapad ja ära kustutad, on nagu kolme peaga lohe, ühe pea võtad maha, kaks kohe asemel...
Et kindel olla selles kas oled jagu saanud, tee arvutile restart ja vaata kas probleem kordub.
Troojate kohta ütlen, et neid on igasuguseid, mõned, millel on peidus generaator ehk "emaprogramm", mis paljundab uue, kui ühe koopia maha tapad ja ära kustutad, on nagu kolme peaga lohe, ühe pea võtad maha, kaks kohe asemel...

juba olen restartinud kaks korda, st olen kinni pannud päevaks ajaks ja siis uuesti käima ja siis enne käivitumist boottime scan avast-iga ja nii eile kui täna, igatahes internet hakkas tööle, menüüd laadisid ette ja kõvakas lõpetas röhitsemise! smile14 smile85 smile15 smile40
elu koosneb üllatustest
Vedas siis
Mul oli ükskord selline viirus,et ra**k sõi internet exploreri ära,ühel heal päeval enam lihtsalt polnud millega netti enam minna 

AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
90E-30W

90E-30W

ma ikka mõtlen et miks mu vana arvuti kõiki oma mootoritega segab, st et iga kord isa arvab et mõni saag on mööda põrandat käima jäetud
?
aga kas on võimalik kuidagi neid detsibelle maha keerata kõvakate ja ventikate pöörlemisel ilma et peaks füüsiliselt arvuti kesta sisse sekkuma? Asi ju selles ka ,et muusika ei kosta välja selle mootorimüra seest, kui tahaks taustaks vaikselt mängima jätta! muide see mis isa arvab nii ei ole muidugi aga talle tundub see nii!

elu koosneb üllatustest
Pane arvuti keldrisse, smile57jaanus- kirjutas:ma ikka mõtlen et miks mu vana arvuti kõiki oma mootoritega segab, st et iga kord isa arvab et mõni saag on mööda põrandat käima jäetud?
aga kas on võimalik kuidagi neid detsibelle maha keerata kõvakate ja ventikate pöörlemisel ilma et peaks füüsiliselt arvuti kesta sisse sekkuma? Asi ju selles ka ,et muusika ei kosta välja selle mootorimüra seest, kui tahaks taustaks vaikselt mängima jätta! muide see mis isa arvab nii ei ole muidugi aga talle tundub see nii!
Või osta endale korralikud kõlarid - ntx sellised ...
JA SIIS KÜLMETAN SEAL(6-10 KRAADI CELSIUSE JÄRGI) ja iga sõna tuleb topelttähtedega sest lõdisemine paneb näpud topelt liikuma ja ei saa enam normaalselt väljenduda! Ja siis oleks vaja uus netijuhe vedada! smile109 smile130 smile357 smile47 smile60
Viimati muutis jaanus-, 15:44, 26 Veebr 2012, muudetud 1 kord kokku.
elu koosneb üllatustest
jaanus- sul isa võibolla räägib isegi õigust, vaid niipalju on ehk vahet et mitte põrandat ei sae, vaid seda shitta mida vahel ka tolmuks nimetatakse.
Arvutite juures eeldavad mõisted "vaikne" ja eriti "vaikus" mõningast raha olemasolu ning kõige rohkem arusaamist mida ja milleks teha vaja on.
Arvutite juures eeldavad mõisted "vaikne" ja eriti "vaikus" mõningast raha olemasolu ning kõige rohkem arusaamist mida ja milleks teha vaja on.
täitsa hull, ma kuulen põhja keerates küll muusikat üle arvuti aga ma tahan vaikselt kuulata niiet arvuti ei segaks !! smile357 smile47 smile60 ! Ennem kogun raha, et osta uus arvuti, kui raisata seda sellisesse kuristikku nagu on seda mu praegune arvuti!bljumkin kirjutas: Või osta endale korralikud kõlarid - ntx sellised ...
Viimati muutis jaanus-, 15:50, 26 Veebr 2012, muudetud 1 kord kokku.
elu koosneb üllatustest
Mida sina seal keldris teed?!jaanus- kirjutas:JA SIIS KÜLMETAN SEAL(6-10 KRAADI CELSIUSE JÄRGI) ja iga sõna tuleb topelttähtedega sest lõdisemine paneb näpud topelt liikuma ja ei saa enam normaalselt väljenduda!
Klaver-hiir wireless, monitorikaabli ostad pikema, võid juhtida om arvutit ka moblaga ...
Milles probleem?
ma olen keldrist nii kõrgel ,et ei ulatu sealt välja ükski wireless süsteemi signaal ja kõlarikaabel peaks ka uus siis olema ja nagu juba ütlesin siis netikaabel tuleb sinna vedada ja lõpuks sellise kaabeldamise jaoks pole raha ! ja mis siis saab kui ma tahaks ühendada ekraani taga olles usbi auku mobla ja seda on vaja korra vaadata ja siis toimuvat jälgida monitoril ja mõlemil pool tuleb mingit nuppu vajutada, siis jookse ainult üles-alla kahest trepist! ja kui tahan printida käin keldrist paberit välja võtmas? smile73
Viimati muutis jaanus-, 15:59, 26 Veebr 2012, muudetud 2 korda kokku.
elu koosneb üllatustest