Arvuti mure.
Re: arvuti mure
Noh nii, ongi siis teema otsas, mure ühe päevaga lahendatud.
ei ole, ma ei saa esiteks keldrist printida(kogu aeg tõsta luuke et pabervõtta) ja hiir ja klaver samuti ei ulatu wirelessiga keldrisse!!!satik kirjutas:Noh nii, ongi siis teema otsas, mure ühe päevaga lahendatud.
Viimati muutis jaanus-, 16:02, 26 Veebr 2012, muudetud 1 kord kokku.
elu koosneb üllatustest
Kle, sul ple ju üldse fantaasiat.jaanus- kirjutas:ma olen keldrist nii kõrgel ,et ei ulatu sealt välja ükski wireless süsteemi signaal ja kõlarikaabel peaks ka uus siis olema ja nagu juba ütlesin siis netikaabel tuleb sinna vedada ja lõpuks sellise kaabeldamise jaoks pole raha ! ja mis siis saab kui ma tahaks ühendada ekraani taga olles usbi auku mobla ja seda on vaja korra vaadata ja siis toimuvat jälgida monitoril ja mõlemil pool tuleb mingit nuppu vajutada, siis jookse ainult üles-alla kahest trepist! ja kui tahan printida käin keldrist paberit välja võtmas? smile73
Ei saa keldrisse panna, pane teise tuppa, smile13

Viimati muutis jaanus-, 16:15, 26 Veebr 2012, muudetud 1 kord kokku.
elu koosneb üllatustest
Nonääd.jaanus- kirjutas:see oli nali , no muidugi! i would have known that! aga tõsiselt mul on kõik toad majas okupeeritud, ainus võimalus on panna täpselt toa seina taha unka alla , sealt tuleks juhtmed otse läbi selle seina mille ääres arvuti praegu on va. muidugi hiire ja klaveri ühendus, sel juhul wireless töötaks!
Pea 'akkas tööle!
Koht peaks olema selline kus ei teki miinuskraade, suvel päikesega ei küta aga troopikaks, niiskus peaks olema nagu siseruumides, õhk peaks saama hästi vahetuda - muidu kütad oma shitasaega pisikesae karbi varsti kuumaks...
Lisaks peaks olema vajadusel hõlbus ligipääs tagatud. Kaugused kaablitega võiksid olla 3-5m, siis pääsed ka lihtsate USB kaablitega. Ka helisignaalide kaablid ei lähe siis liiga pikaks. Vajad hubi ja pole isegi wirelessi vaja.
Lisaks peaks olema vajadusel hõlbus ligipääs tagatud. Kaugused kaablitega võiksid olla 3-5m, siis pääsed ka lihtsate USB kaablitega. Ka helisignaalide kaablid ei lähe siis liiga pikaks. Vajad hubi ja pole isegi wirelessi vaja.
ainuke takistus on neti juhe see ei ulatu unka alla , jääb paar meetrit vajaka aga mul on täpselt veel üks paari meetrine juhe veel !aga kuidas see kokku liita esimese juhtmega, on ültse olemas RJ45 jätkuadaptereid? kuigi tegelt on seal all suvel saun ja talvel miinused, seega veel üks mure ja suurim mure juures!
Viimati muutis jaanus-, 16:22, 26 Veebr 2012, muudetud 2 korda kokku.
elu koosneb üllatustest
On.
toon esile selle lause mis peale sinu posti lisasin!jaanus- kirjutas:kuigi tegelt on seal all suvel saun ja talvel miinused, seega veel üks mure ja suurim mure juures!
pange seda ka tähele, et ma parandan ja muudan kogu aeg oma posti!
on jh neid liitjaid olemas smile21

Viimati muutis jaanus-, 16:30, 26 Veebr 2012, muudetud 1 kord kokku.
elu koosneb üllatustest
See probleem on lahendatav vaid sinu enda poolt ja sinu enda fantaasiaga. Võid ülejäänud perele sugereerida et nii saab arvutimüradest lahti, ma arvan et see võib mõigata isegi arvutikaugetele inimestele.jaanus- kirjutas:toon esile selle lause mis peale sinu posti lisasin!jaanus- kirjutas:kuigi tegelt on seal all suvel saun ja talvel miinused, seega veel üks mure ja suurim mure juures!
Mõtle kuidas saad arvuti siseruumis paigutada...
igati on halb: kui on helikindel kast siis pole õhku , kui on õhuavadega karp siis pole vaikust jälle ja jälle alguses tagasi! ma olen ummikus, ei tule ühtki mõtet pähe et saaks korraga helikindlaks ja ka saaks õhk juurde? smile74
= ei ole niipalju võimalusi mul et kuskile nii ideaalselt ära panna et oleks vaikus!
I cant do it!
= ei ole niipalju võimalusi mul et kuskile nii ideaalselt ära panna et oleks vaikus!
I cant do it!
elu koosneb üllatustest
Siis astub mängu raha. Kas oled valmis seda kulutama et ehitada "vaikne" arvuti?
Mõned asjad mis vajad: läpaka kõvaketas, passiivse jahutusega videokaart, võimalusel prose passiivne jahutus. Toidet on võimalik ka õhuga saada niivõrd vaikseks et see ei sega, st et läpaka ketas sahiseb samaväärselt valjult.
Mõned asjad mis vajad: läpaka kõvaketas, passiivse jahutusega videokaart, võimalusel prose passiivne jahutus. Toidet on võimalik ka õhuga saada niivõrd vaikseks et see ei sega, st et läpaka ketas sahiseb samaväärselt valjult.
Ma lausa tahaks näha/kuulda sellist kasti, mis töötab nagu mootorsaag 

aga tule minu juurde, näed siis mis häält võib teha üks vana arvuti! seda kuuleb isegi trepikotta! 

elu koosneb üllatustest
Mingid 2003-2004 toodetud ketastega arvutid võivad ikka uskumatut seakisa teha, olen seda pidanud piisavalt nägema kuulma. Seejuures omanikud reeglina ei kujuta ettegi et kuidagi teisiti võiks olla...kokku123 kirjutas:Ma lausa tahaks näha/kuulda sellist kasti, mis töötab nagu mootorsaag