vale vastus - ostad tühjad CD-R plaadid ja kirjutad kõik mp3ed sinna peale .kokku123 kirjutas:Internetistjaanus- kirjutas: ja kust ma kogu oma arvuti muusika sisu cd-plaatidena saan?

Ja ongi kogu oma arvuti muusika sisu cd-plaatidena

vale vastus - ostad tühjad CD-R plaadid ja kirjutad kõik mp3ed sinna peale .kokku123 kirjutas:Internetistjaanus- kirjutas: ja kust ma kogu oma arvuti muusika sisu cd-plaatidena saan?
ma juba olen sinna poole teel, aga kust siis saadakse raha kui ollakse 17 aastanemartinj kirjutas:Jaanusmiinus, vaata kehtib selline ütlus, nagu koer külale, nõnda küla koerale.
Sulle on kõikvõimalikku õiget ja väärt nõu antud . Sina aga laidad kõik maha, et ema ei luba või ei anna raha.
Juba soovitasin - hakka näiteks elektroonikaga tegelema, hari ennast või õpi kasvõi arvutit kasutama sihtotstarbeliselt (programmeerimine).
Siin on koos heatahtlikud inimesed, aga kõigil saab mingi hetk mõõt täis.
Miks ei saa ?jaanus- kirjutas:jälle alguses tagasi, plaadimängijasse seda arvutis välja ju ei saa!! peaks siis toorikutele kirjutama legaalsed (digi)plaadid?
sealt samast kust seda teisedki saavad - pangaautomaadist.jaanus- kirjutas:....kust siis saadakse raha kui ollakse 17 aastane....!
ma arvan lihtsalt et toorikukvaliteet ei ole kõige parem, füüsiline stuudioplaat on alati parem( ma tean, sest olen võrrelnud ise tehtud ja poest ostetud plaati korra suures võimsas muusikakeskuses, teises toas toas)! see, et mul ei ole head makki , ei tähenda et teistel vanematel ja rahakamatel pereliikmeltel ei oleks millalgi see järelmaksuga ostetud!martinj kirjutas:Miks ei saa ?jaanus- kirjutas:jälle alguses tagasi, plaadimängijasse seda arvutis välja ju ei saa!! peaks siis toorikutele kirjutama legaalsed (digi)plaadid?
Või pole Sul CD kirjutajat ? Või mõtled audiofiilsuse huvideskogu selle sodi vinüülile kirjutada? Raske raha eest tehakse ka seda. Ja vinüülikirjutajad ja tühjad plaadid on netipoodides täitsa olemas.
häda selles et vanasti tehti sellist põrandaalust tööd ehk ei olnud ametlikult kellegi lepingu palgal aga praegu ei saa seda teha, keegi ei taha põhikooliharidusega puudekat omale palgaliseks, eesti sedadus nõuab tööd mis on haridusega tõestades saadud ja tööle ei saa seetõttu enam alla 20 aastased sh mina, ma olen ka üks nendest mittetahetud puudekatest , seda sisnedab mulle isa ja põhjendab samadel argumentidel ülejäänud pere! samuti on õde hädas, ta ei saa kuskile tööle ja on juba 30 ja pole siiamaani ühtki üle kahekuu kestvat tööd omanud seega mu pere järglased( mina ja keskmine õde)on saamatute puudekate kari!martinj kirjutas:sealt samast kust seda teisedki saavad - pangaautomaadist.jaanus- kirjutas:....kust siis saadakse raha kui ollakse 17 aastane....!
Muide, ma juba 12 aastaselt parandasin raha eest raadioid ja makke ning aitasin isal soome plokke sisse panna.
Ja oma esimese arvuti RK-86 (kes teavad,need teavad,mis see oli) ,(olin siis 13) ostsin ka oma raha eest, maksis 730 rubla aastal 1990.
Ei ole seal mingit vahet, kui teha plaat ise korralikest pakkimata audiofailidest (mida taaskord saab näiteks internetist - oo kõikvõimas internetjaanus- kirjutas:ma arvan lihtsalt et toorikukvaliteet ei ole kõige parem, füüsiline stuudioplaat on alati parem( ma tean, sest olen võrrelnud ise tehtud ja poest ostetud plaati korra suures võimsas muusikakeskuses, teises toas toas)! see, et mul ei ole head makki , ei tähenda et teistel vanematel ja rahakamatel pereliikmeltel ei oleks millalgi see järelmaksuga ostetud!martinj kirjutas:Miks ei saa ?jaanus- kirjutas:jälle alguses tagasi, plaadimängijasse seda arvutis välja ju ei saa!! peaks siis toorikutele kirjutama legaalsed (digi)plaadid?
Või pole Sul CD kirjutajat ? Või mõtled audiofiilsuse huvideskogu selle sodi vinüülile kirjutada? Raske raha eest tehakse ka seda. Ja vinüülikirjutajad ja tühjad plaadid on netipoodides täitsa olemas.
ise tehtud plaatide lood just olidki arvutis "aega viitnud" selle viimase-viimase variandi põhiselt!martinj kirjutas:Muide, enamus inimesi ei suuda vahetteha heliliselt originaal CD-l ja sellest tehtud 1:1 koopial. Teatud kaod tulevad sisse, aga need on tühised.
Teine lugu on kui see CD on vahepeal mp3-e või oh õudust wma kujul arvutis aega viitnud
Sitt isa järelikult Sul, võiks Su motivatsiooni vähemalt tõsta !jaanus- kirjutas: häda selles et vanasti tehti sellist põrandaalust tööd ehk ei olnud ametlikult kellegi lepingu palgal aga praegu ei saa seda teha, keegi ei taha põhikooliharidusega puudekat omale palgaliseks, eesti sedadus nõuab tööd mis on haridusega tõestades saadud ja tööle ei saa seetõttu enam alla 20 aastased sh mina, ma oleka üks nendest mittetahetud puudekatest , seda sisnedab mulle isa ja põhjendab samadel argumentidel ülejäänud pere!
oli normaalne aga muutus sitaks oma parkinsoni tõvega, ta arvab paljutki mis on idiootne lihtsalt, näiteks et täiesti ukse alt kinni tarastatud puuriidast käiakse tee poolt taskulambiga vilgutamas ja puid süles ära tassimasmartinj kirjutas:Sitt isa järelikult Sul, võiks Su motivatsiooni vähemalt tõsta !jaanus- kirjutas: häda selles et vanasti tehti sellist põrandaalust tööd ehk ei olnud ametlikult kellegi lepingu palgal aga praegu ei saa seda teha, keegi ei taha põhikooliharidusega puudekat omale palgaliseks, eesti sedadus nõuab tööd mis on haridusega tõestades saadud ja tööle ei saa seetõttu enam alla 20 aastased sh mina, ma oleka üks nendest mittetahetud puudekatest , seda sisnedab mulle isa ja põhjendab samadel argumentidel ülejäänud pere!
Ja vaata, põhikooliharidus ei maksa kah midagi, kui inimesel oskused on.
Veel soovitus , avasta ja leia endas need oskused, mida iga naga ei valda. Ja vaata, kuidas Sinust lugu pidama hakatakse ! Leia elus omale koht !