Jaanusmiinuse küsimused

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob
Vasta
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

Re: Jaanusmiinuse küsimused

Postitus Postitas jaanus- »

ma lähen tööle aga ümbes kolme aasta pärast kui on tasuta(ilma koolimaksuta) kutsehariduskeskus läbi tehtud ja enne keskoolis 12-es klass ka alustatud ja lõpetatud( olen ikkagi ju 11-das), siis kui kutsekas on algelektroonika selgem siis otsin mingi firma praktikandi koha ,et asuda arvutialast karjääriredelit arendama, aga seni tuleb veel kolm aastat mu arengut näha siin sest mujal ma ei olegi,päev otsa istun ja ootan mõnda huvitavat postitust ja vajutan aegajalt f5-te!
isegi poolunes ehk väsinuna kuskil kell kaks öösel sihin f5 klahvi et näha kas keegi juba vastab! :)
tegelt ise olen juba aasta vähemalt mõelnud kuhu tööle minna ja mida sealt saadava palgaga võiks teha, aga ma ei saand seda õigesti väljendatud! koguaeg tuli mul meelde selle asemel hetke vaesus ja emalt raha küsimine praegu, kui hakkasin sellest rääkima!
Viimati muutis jaanus-, 00:49, 02 Mär 2012, muudetud 3 korda kokku.
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

Energizer kirjutas: Maailmas on palju tarku, kes oma kogemusi netis levitavad, enamikele sinu küsimustest on juba ammu netis olemas, sul tuleb nad lihtsalt üles leida.
tegelt mingis mõttes ma sain eelmisele värviprobleemile veel teise lahenduse tänu googlele, aga kuna ma kardan registrit nagu välku( pärast seda kui spybot seal sitta keeras) ,siis muutsin lihtsalt kõikelubava algvälimuse peale, et igat värvi ikka seadetest muuta saaks! :wink:
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
martinj
Tegija

Postitus Postitas martinj »

Energizer kirjutas:........ Sest Sõltumatus saabus siis kui sain 22- aastaselt tööle. Seniajani lihtsalt suhtlesime käisime väljas sõpradega, minu nooruses oli kino au sees. Kui tööle läksin siis vastutustunne kasvas tohutult. Sain juba esimesest palgast aru mis tähendab leiba teenida.
Noorus on imeline aeg - saad raha, saad ka sirgeks lasta.

Tõeliselt hakkad aru saama alles siis, kui pead ise endale elamise soetama ja nullist alustama ning kõik arved ära maksma.

To:jaanusmiinus. Eks siis kannata 4 aastat. Aga mida varem Sa asjale pihta saad, seda parem. Ametit võid ju igal ajal õppida. Ja selleks et õppida, ei pea koolis käima. Kahju, et Sul ei ole mõnda hobi, mis sõltuvust tekitab.
Ma ei mõtle seda sorti tegevust, kus esmatarbekaubana tarbitakse kolm karbitäit (20 ühikut karbis) + 2 anumatäit (2 liitrit mahuühikut, sisaldab üht teist vedelikku 7%) päevas. Mõlemad aktsiisiga maksustatud, aga esimest saab vajadusel ka ilma.
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
Foorumil
Kasutaja avatar
Zuumbox
Digivanake

Postitus Postitas Zuumbox »

jaanus- kirjutas:isegi poolunes ehk väsinuna kuskil kell kaks öösel sihin f5 klahvi et näha kas keegi juba vastab! :)
Siia ongi koer maetud :mrgreen:
Mine õigel ajal magama, puhka korralikult välja ja maailm on kohe tüki maad ilusam...
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Kasutaja avatar
martinj
Tegija

Postitus Postitas martinj »

Zuumbox kirjutas:
jaanus- kirjutas:isegi poolunes ehk väsinuna kuskil kell kaks öösel sihin f5 klahvi et näha kas keegi juba vastab! :)
Mine õigel ajal magama, puhka korralikult välja ja maailm on kohe tüki maad ilusam...
Siin foorumis võiks olla automaatvastaja. smile109
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

Energizer kirjutas:
...Tead mismoodi minu esimesed aastad arvuti taga möödusid? päevas kõige rohkem 3-4h netti kiirusel 14,4 kilobitti sekundis. Ühe 3 MB mp3 tirisin alla 30 minutiga. Millega muusikat kuulasin? Winampiga või heal juhul arvutisse installitud CD-Rom-iga....
Aga tegelikult see oli ju õudne, sest mõni aasta tagasi sai näiteks nokia 3510i telefoniga 4 korda(64kilobitti sekundis, gprs) kiiremini netti kasutada ja 2008 aastal toodetud telefoniga sai juba eelmistest veel 4 korda(256kilobitti sekundis, edge) kiiremini netti minna ja mp3 4 megabaidise loo tõmbas alla telefoniga paari-kolme minutiga surfpordist. Ja need asjad ei olnud kuigi kallid enam. Praegune arvuti on mul mingi 2004 aasta kevadel ostetud, aga kui ema ja õde ostsid arvutitüli lahendamiseks omale läpparid, siis sai see mulle. Ega ma vist praegu eriti kurta ei saa. Varem käisid kõik inimesed peres tööl ja sealt jäid säästud millega kogu tehnika osta, sh. ka teine eloni digiboks, et jällegi telekasõda rahustada! :? Hetkel töötab majas korraga kolm arvutit ja kolm digiboksi ( kolmas on õe zuumi leping) ning see on ju loogiline , et igal ühel on olnud vähemalt kolm telefoni, mis niivõrd kuivõrd töötavad ( akud ei ole enam kõige paremad, aga enamusel telefonidest mis vedelevad mingi veaga nurgas, on siiamaani töötav vähemalt gprs kiirusega netivõimalus) . Ma olen muide proovinud ka telefoniga facebookis kirju saata! :wink: Kokkuvõtteks , ajad muutuvad ja inimesed ( enamasti uued noored võrreldes eelmistega) koos sellega. :|
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

martinj kirjutas:
Zuumbox kirjutas:
Siin foorumis võiks olla automaatvastaja. smile109
Aga automaat on sama mis google :shock: , sellepärast ma ei tahagi googlet ,et see annab ainult spetsiifilistele asjadele masinlikke vastuseid ja see tekitab valusa üksindustunde :( !
näiteks seda vastust , mille ma sain lõpuks kõlariteemas ei oleks ma googlest leidnud. ma sain siit ainult teada ja katsetamisega kindlaks tehtud( katsusin siis juhet kui allikaks oli digiboks ja arvuti puhul oli mingi maandamata elektrijääks seal helijuhtmes), et seal sees ei ole vahelduvvoolu, see mis surakat andis oli lisavool maandamata arvutist kokku ja läinud sinna kõlarijuhtmesse läbi heliväljundi. sinna arvuti väljundisse ei paneks ma kunagi ressiiverit, sest see manndamata vool võib palju pahandust tekitada!
elu koosneb üllatustest
siil udus
DigiTVfänn

Postitus Postitas siil udus »

Energizer kirjutas:...Tead mismoodi minu esimesed aastad arvuti taga möödusid? päevas kõige rohkem 3-4h netti kiirusel 14,4 kilobitti sekundis. Ühe 3 MB mp3 tirisin alla 30 minutiga.
Vedas sul veel.
Ma tõmbasin Netscape 2.0 kunagi nii alla, et õhtul panin tõmbama ja hommiku 8 aeg oli veel natuke tõmmata jäänud.
MP3 ei olnud veel üldse saadaval.
Kasutaja avatar
Sombi
In Memoriam

Postitus Postitas Sombi »

Tead jaanus -? Sul ju lausa super elu. Ma hakkasin põhikoolis juba elektroonikat remontima ja kui Tallinnasse kooli läksin, vot siis alles hakkas elu, sest pidin ise omale raha teenima kuna kodust eriti palju ei antud. Ja mis ma siis olla võisin, nii 14-aastane. Kool jäigi pooleli, sest õppimiseks eriti aega ei jäänud, pidin tuttavatel telekaid remontima. Aastal 1992, vahetult peale rahavahetust, ostsin omale esimese ketastega maki aastast 1979, aga pakendis (töötab siiani), maksis 50krooni. Vot siis olin õnnelik. Aga sinu nurinast ma küll aru ei saa. Sa saad ju raha, elad kodus ja tegelikult ei pea sa mitte millegi pärast muretsema. Muretse siis kui pead ise omale kõik ostma.
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

Seda ma olengi praegu aru saand, kui teie oma elust nats kirjutasite! Ja üldse on tänapäeva noored hukas ja laisad st. saavad kõik mis eluks vaja ja rohkemgi veel :shock: ! Ega ma vist parem pole, sama patune nagu kõik 21. sajandi noored! :?
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

Üldiselt , ma ei taha midagi enam praegu juurde osta, kõik on olemas , aga ma tahan teada mingi pisiasja kohta mis nende praeguste asjadega seondub, aga iga teema läheb kõigeks muuks, kui see pisiasi mis ma küsin, aga ju vist ma ei oska siis küsimust õigesti esitada ja loomulikult kui küsimus pole arusaadav siis pole ka sellele õigeid vastuseid võimalik kohe leida!
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
Sombi
In Memoriam

Postitus Postitas Sombi »

Ma ei saa nüüd aru, mis pisiasja sa mõtled? Kas seda Oomipoe eelvõimendit? Selle kohta ma andsin ju hea soovituse, et osta parem terve võimendi ja saad sellele mida iganes külge ühendada: Arvuti, teleka, plaadika, oma mp3 mängija jne.
Ahjaa, selle Radiotehnika võimeni jaoks pead plaadikale originaalpistiku tagasi panema.
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

seda ma tean jah et orig. pistik tagasi grammarile panna ja teine pisiasi oli näiteks see miks kõlarijuhtmest sirakat sai kui signaal arvutist tuli aga seda ma nüüd tean, ma just seletasin seda lühidalt oma sõnadega.
aga tegelt kuna mul on ainult mingid lopergused melodija vinüülid 100 tükki vähemalt siis pole tegelikult vahet millega neid kuulata ja niikuinii on kogu muusika nendel saadaval netis, niiet milleks raisata raha võimendi peale kui saab tänapäevasemalt! :wink: ma olen pealegi selle käki mängijaga üle kuuland ja ei leidu ühtki plaati millel ei oleks mingeid väga vanu ja mõttetuid laule, eriti palju on vanu eesti artistide plaate ja mõni normaalsete lugudega välislugude plaat sh . abba aga needki mõned plaadid on ära tüüdanud niiet ei tasu selle grammariga enam tegeleda ega selle peale raisata! kunagi ostan ikka tänapäeva vormingut toetava süsteemi ja pole mingit muret siis enam selle ega teise grammariga!
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
jaanus-
DigiTVfänn

muide energitzer, mu õde on sama vana kui sina aga ta sai alles 2004 aastal essa arvuti( see mis mul praegu) ja ta pidi 90-el leppima transistoraadio kuulamisega mis oli pere ainus ja siis oli veel üks 30 kilone värviteler kogu pere peale, siis ma muidugi alles sündisin ja alles nüüd sain viletsusest teada, mis mu 30-ne aastased õed pidid läbi elama ja kui vedanud mul on jne.
elu koosneb üllatustest
Kasutaja avatar
vanemleitnant
DigiTVfänn

Postitus Postitas vanemleitnant »

jaanus- kirjutas:Kokkuvõtteks , ajad muutuvad ja inimesed ( enamasti uued noored võrreldes eelmistega) koos sellega. :|
Mõningaid lõike lugedes jääb kahtlane tunne, et jaanus- testib meid, nagu muide ka valged hiired ja delfiinid tegelikult testivad neid "uurivaid" teadlasi.
TriaxUnix-100, maapind 11 m, antenn 7 m maapinnast, suund Espoo
DVB-T2: LG OLED 65A13LA + AppleTV + TeliaTV
Vasta

Mine “Muidujutt”