Energizer kirjutas:
...Tead mismoodi minu esimesed aastad arvuti taga möödusid? päevas kõige rohkem 3-4h netti kiirusel 14,4 kilobitti sekundis. Ühe 3 MB mp3 tirisin alla 30 minutiga. Millega muusikat kuulasin? Winampiga või heal juhul arvutisse installitud CD-Rom-iga....
Aga tegelikult see oli ju õudne, sest mõni aasta tagasi sai näiteks nokia 3510i telefoniga 4 korda(64kilobitti sekundis, gprs) kiiremini netti kasutada ja 2008 aastal toodetud telefoniga sai juba eelmistest veel 4 korda(256kilobitti sekundis, edge) kiiremini netti minna ja mp3 4 megabaidise loo tõmbas alla telefoniga paari-kolme minutiga surfpordist. Ja need asjad ei olnud kuigi kallid enam. Praegune arvuti on mul mingi 2004 aasta kevadel ostetud, aga kui ema ja õde ostsid arvutitüli lahendamiseks omale läpparid, siis sai see mulle. Ega ma vist praegu eriti kurta ei saa. Varem käisid kõik inimesed peres tööl ja sealt jäid säästud millega kogu tehnika osta, sh. ka teine eloni digiboks, et jällegi telekasõda rahustada!

Hetkel töötab majas korraga kolm arvutit ja kolm digiboksi ( kolmas on õe zuumi leping) ning see on ju loogiline , et igal ühel on olnud vähemalt kolm telefoni, mis niivõrd kuivõrd töötavad ( akud ei ole enam kõige paremad, aga enamusel telefonidest mis vedelevad mingi veaga nurgas, on siiamaani töötav vähemalt gprs kiirusega netivõimalus) . Ma olen muide proovinud ka telefoniga facebookis kirju saata!

Kokkuvõtteks , ajad muutuvad ja inimesed ( enamasti uued noored võrreldes eelmistega) koos sellega.