O: Pioneeri dvd-player.

Siia foorumisse sobivad kõik muud elektroonilised seadmed
Kasutaja avatar
satik
Moderaator

O: Pioneeri dvd-player.

Postitus Postitas satik »

Oleks tarvis mõnd vanemat Pioneeri dvd-mängijat. Mudeliteks võivad olla DV-575, DV-588, DV-696, DV-610, DV-470, DV-490. Välimus pole väga kriitiline, põhiline on et üldse töötaks. Võibolla on kellegil jõude seisma jäänud.
Jutuks võivad tulla ka jukerdava optikaga isendid.
meremees2
Entusiast

Re: O: Pioneeri dvd-player.

Postitus Postitas meremees2 »

satik kirjutas:Oleks tarvis mõnd vanemat Pioneeri dvd-mängijat. Mudeliteks võivad olla DV-575, DV-588, DV-696, DV-610, DV-470, DV-490. Välimus pole väga kriitiline, põhiline on et üldse töötaks. Võibolla on kellegil jõude seisma jäänud.

Kas Pioneer DVR-920H (http://www.pioneer.eu/uk/newsroom/news/ ... index.html ) ei paku huvi? Täiesti töökorras. Mõned head aastad tagasi, kuu enne garantii lõppu vahetati ka lugeja ära. Peale seda sisuliselt jäigi ajale jalgu ja panin kappi ära.
Kasutaja avatar
satik
Moderaator

Otsest vajadust küll DVR tüüpi asja järele pole. Samas ei välista ka et huvi tekib, kuigi praegu täidab salvestamise funktsiooni arvuti ja seda kuni 1080 tasemeni.
meremees2
Entusiast

Postitus Postitas meremees2 »

satik kirjutas:Otsest vajadust küll DVR tüüpi asja järele pole. Samas ei välista ka et huvi tekib, kuigi praegu täidab salvestamise funktsiooni arvuti ja seda kuni 1080 tasemeni.
No kui tekib huvi, siis anna teada... :-)
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

meremees2 kirjutas:
satik kirjutas:Oleks tarvis mõnd vanemat Pioneeri dvd-mängijat. Mudeliteks võivad olla DV-575, DV-588, DV-696, DV-610, DV-470, DV-490. Välimus pole väga kriitiline, põhiline on et üldse töötaks. Võibolla on kellegil jõude seisma jäänud.

Kas Pioneer DVR-920H (http://www.pioneer.eu/uk/newsroom/news/ ... index.html ) ei paku huvi? Täiesti töökorras. Mõned head aastad tagasi, kuu enne garantii lõppu vahetati ka lugeja ära. Peale seda sisuliselt jäigi ajale jalgu ja panin kappi ära.
Soovitan seda aparaati omal Pioneer DVR-LX60,920 veel vingem riistapuu.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
satik
Moderaator

Esialgu plaksutaks nimekirjas olevate riistapuude peale, olenemata sellest kas 920H pakub huvi või mitte.

Isegi kui DV-575A/DV-470S terve esipaneeli koos trükkplaadiga saaks, oleks juba parem. Ei nuriseks kui ka vaid trükkplaat oleks. Võib ka mõni muu esipaneel olla, kui seal leiduv juhtprose on PE5374B. Näiteks olen saanud juba surnuks kukkunud laseriga DV-2650S mudeli, milles on PE5374A, millega koos aga on nadi FL Tube.
Kasutaja avatar
satik
Moderaator

Uskumatu, kellegil pole selliseid üle jäänud? Kuulge, ega need pillid ikka nii head ka pole et isegi siis endale hoida kui nende eest midagi pakutakse...

Esmaspäeval oli selline juhus kus kohtasin ammust tuttavat kellel Pio575, küsisin et kas ehk müüks ära, massin juba 8 aastat vana kah (ise tõin talle koos enda omaga). Mees aga hakkas viimasel hetkel põdema, öeldes et tal naine ei luba - ma pakkusin et ega siis ilma ei jää, et pakun näiteks Pana S68 dvd'd vastu, tutikas, kinnises pakis, HDMI, USB2.0 ... Aga isegi siis oli "naine" vastu.
Et S68 maksab ca 60€, 75€ eest saab juba BluRay MT8555 chipsetiga, siis nagu oli pakkumine ju piisavalt kohane?

Huvitav kui keegi ostis omale auto, sõitis sellega 8 aastat, ja siis tuleb üks loll kes pakub vastu tutikat autot sentigi vahelt tahtmata, siis ikka ära ei anna? :wink:
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

noh - mul on 696 - miks ma peaks ta ära müüma ??? või vahetama ??? ... riiulis on ta puhtalt DVD-A ja SA-CD pärast 8)
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Sama siin,mul valgekotkaga sama Pioneeri DVD mängija,lisaks Pioneer
DVD/HDD DVR-LX-60,samauti ei müü,liiga head pillid,aga huvi pärast küsin,palju Pioneeri DVD mängija eest välja käid on võib olla üks musta korpusega võimalik saada,mudelit ei mäleta aga mingi 400 vist oli.Kui sa mulle hinna ütled võin täpsemalt uurida.
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
satik
Moderaator

Valgekotkas - Sa vähemalt kasutad teda sihipäraselt, kuid vähemalt viis isikut keda tean üht või teist sobivat isendit omavat, ei tea SACD või DVDA asjadest mitte maad ega mütsi.
Ma kirjutasin kunagi aastal 2004 või 2005 MT1389EE chipsetile eestikeelse GUI, võis olla et Gufiaki versioonile. Nüüdseks on minu massin aga niivõrd väsinud et ilma kõrvalise abita vist enam jalule ei saa. Ja oleks tahtmine just enda tehtud GUI pärast hoida selline apastraat elus. Ja muidugi ei ütle ma ära DVDA oskusest, aegade jooksul olen enda vinüüle just selles formaadis arhiveerinud. Ja praegu on ligipääs sellele null. Taas arvutisse rippimine aga kaotab kvaliteedi kuuldavalt, seega pole sellel pointi.
Parem oleks olnud kui ma poleks ise GUI'd kirjutanud, poleks nagu midagi kripeldamas. Ja loll lugu on see et tolleaegsed failid mis sisaldasid MT1389 softe ja tööriistu, on kahjuks pidanud läbi elama NTFS ja Win keskkonna hävingu ning hilisem taastamine andis vaid failide struktuuri ning ise nad olid korrumpeerunud.
Seega on ainus võimalus leida mingis konditsioonis sobiv doonor, mille abil saaks ehk miskit taastada.
On ka võimalus joota flash maha ja lugeda kivist soft välja kuid peale lasta seda ju ikka kuhugi pole - nii et sellest midagi kasu oleks.
Viimati muutis satik, 23:12, 05 Apr 2012, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
satik
Moderaator

mustkass kirjutas:Sama siin,mul valgekotkaga sama Pioneeri DVD mängija,lisaks Pioneer
DVD/HDD DVR-LX-60,samauti ei müü,liiga head pillid,aga huvi pärast küsin,palju Pioneeri DVD mängija eest välja käid on võib olla üks musta korpusega võimalik saada,mudelit ei mäleta aga mingi 400 vist oli.Kui sa mulle hinna ütled võin täpsemalt uurida.
DV-400 on MT1389FE (vist?). Minu soft läks sellisele selga küll kuid asjad olid väga sassis (sest tegelikult oli vaja EE chippi). Muidu oleks DV-400 järelturu selline keskmine hind 25€, on vist mingid 1-2 hõbedast nii pakkumises. Kui lisada postikulu (ELS) siis ehk 30€ oleks nõus välja käima, kui seisund on mõistlik. DV575/696/610 on võimalik kõrgemalt hinnata.

On veel sellised nähtused nagu MT1389DE mida kasutasid Yamadad, Xorod, Schneiderid jms, nendega pole vist midagi teha. Paraku pole mul nendele serrvismanuaale, niisiis ei saa ka midagi eriti oletada.
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

leia mulle tehnilise spetsi poolest samaväärne ning värvilt must alternatiiv ja teeme vahetust ... kui pakutav on kangemast klassist siis sobivuse korral kompenseerin :wink:
Kasutaja avatar
satik
Moderaator

Mõistlik pakkumine, arvestan.

Kas analog MCH out on vajalik? Sestpeale kui mikidel saabus nn "analog sunset" eelmise aasta jaanuaris, on sellega keeruline. Ma ise oma masinast sain DVDA läbi SPDIFI kätte, MCH oli teisejärguline.
Viimati muutis satik, 23:30, 05 Apr 2012, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Sa pane kuulutus mitte siia foorumisse aga mujale,Hinnavaatlus või mõnda ostu-müügi portaali ehk näkkab :mrgreen:
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

mustkass kirjutas:Sa pane kuulutus mitte siia foorumisse aga mujale,Hinnavaatlus või mõnda ostu-müügi portaali ehk näkkab :mrgreen:
HV kohta võin öelda, et kahe viimase aasta jooksul on sealt läbi jooksnud täpselt kaks otsitavat isendit
millest üks läks Tartusse ja teine minu kätte - mõlemil huvi asja vastu DVD-A pärast ... kusjuures 11 möödunud kuu jooksul on täielik vaikus (mul on juba pikki aastaid rutiiniks kujunenud "muu tehnika O/M/V teemal" silm peal hoida) :oops:
Vasta

Mine “Muu elektroonika Ost / Müük / Vahetus”