Sülearvutile digivastuvõtja?
Sülearvutile digivastuvõtja?
Tere!
Selline küsimus, et kas on leiutatud mingisugust vidinat/seadet v asja, millega on sul sülearviga võimalik näiteks Eesti kanaleid vaadata, liikudes ise ringi Eestimaa peal? Nii-öelda MPEG-4 valmidusega seade, millega vähemalt ETV/ETV2 kätte saaks. Ma ei kujuta ette, kas kommertskanaleid niimodi "tasuta" enam üldse saakski kätte? Ma mõtlen, et kuidas selline asi tehniliselt lahendatud peaks olema - analoogajastul kandsid oma telkut kaasas ja masti läheduses sai ikka kätte pildi, nüüd digiajastul vast peab konkreetne "leping" v luba sinu seadmele selleks olema?
Kes oskab kommenteerida, andku teada!
Selline küsimus, et kas on leiutatud mingisugust vidinat/seadet v asja, millega on sul sülearviga võimalik näiteks Eesti kanaleid vaadata, liikudes ise ringi Eestimaa peal? Nii-öelda MPEG-4 valmidusega seade, millega vähemalt ETV/ETV2 kätte saaks. Ma ei kujuta ette, kas kommertskanaleid niimodi "tasuta" enam üldse saakski kätte? Ma mõtlen, et kuidas selline asi tehniliselt lahendatud peaks olema - analoogajastul kandsid oma telkut kaasas ja masti läheduses sai ikka kätte pildi, nüüd digiajastul vast peab konkreetne "leping" v luba sinu seadmele selleks olema?
Kes oskab kommenteerida, andku teada!
Re: Sülearvutile digivastuvõtja?
Noh mis lepingut sa tahad vabu kanaleid saad selliste riistapuudega:
http://yeint.ee/usb-dvb-t-tuuner-kaugjuhtimispuldiga
neid on teisigi see lihtsalt näide,osadel ma mäletan vist HP läpakatel oli meie maapealne DVB-T tüüner isegi läpakasse sisse ehitatud,aga muud varianti vist jah pole.
neid on teisigi see lihtsalt näide,osadel ma mäletan vist HP läpakatel oli meie maapealne DVB-T tüüner isegi läpakasse sisse ehitatud,aga muud varianti vist jah pole.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

90E-30W

Aga sellega näed ainult vabu kanaleid!mustkass kirjutas:Noh mis lepingut sa tahad vabu kanaleid saad selliste riistapuudega:
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
90E-30W

90E-30W

Defineeri vaba kanal lahti? Näiteks Eesti kanalitest?mustkass kirjutas:Aga sellega näed ainult vabu kanaleid!mustkass kirjutas:Noh mis lepingut sa tahad vabu kanaleid saad selliste riistapuudega:
Ja kas selle seadmega, kui osta Eestist, näeb teistes Euroopa riikides ka "vabu kanaleid"?
Vaba kanal on see, mis ei ole krüpteeritud.billabong kirjutas: Defineeri vaba kanal lahti? Näiteks Eesti kanalitest?
Ja kas selle seadmega, kui osta Eestist, näeb teistes Euroopa riikides ka "vabu kanaleid"?
Millesed Eesti kanalitest on vabad, vat seda vaatad nüüd küll ise.
Eestis müüdavate seadmetega näed nii mpeg-2 kui mpeg-4 formaadis edastatavaid kanaleid.
Milline riik mida kasutab, vaata ise.
- peeter3000
- Digivanake
läpakale millel on Windows7 sobib selline pulk ka:billabong kirjutas:Defineeri vaba kanal lahti? Näiteks Eesti kanalitest?mustkass kirjutas:Aga sellega näed ainult vabu kanaleid!mustkass kirjutas:Noh mis lepingut sa tahad vabu kanaleid saad selliste riistapuudega:
Terratec Cinergy T Stick RC
see näitab siis Eesti (ETV,ETV2,Kanal2,TV3)+
Lätis,Leedus,Soomes,Saksas jne Euroopas.
Kõige tähtsam on aga antenn!
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Okei, kas seda pulka müüakse Eestis ka? Ja oskad midagi öelda, mis antenn oleks norm eraldi osta?peeter3000 kirjutas: läpakale millel on Windows7 sobib selline pulk ka:
Terratec Cinergy T Stick RC
see näitab siis Eesti (ETV,ETV2,Kanal2,TV3)+
Lätis,Leedus,Soomes,Saksas jne Euroopas.
Kõige tähtsam on aga antenn!
Ja see pulk siis näitaks _Eesti kanaleid_ Soomes ka?
Mismoodi see üldse võimalik on? Kas mitte Eesti kanalid enam Soome mitte enam "ei levi"? Analoogiajastul veel võis näha Eesti kanaleid Helsingi ümbruses, aga digiajastuga on ju need piirid nüüd konkreetsed, kuhu miskit levib.
Või toimub see läbi neti?
Edit: parandus
Mismoodi see üldse võimalik on? Kas mitte Eesti kanalid enam Soome mitte enam "ei levi"? Analoogiajastul veel võis näha Eesti kanaleid Helsingi ümbruses, aga digiajastuga on ju need piirid nüüd konkreetsed, kuhu miskit levib.
Või toimub see läbi neti?
Edit: parandus
Viimati muutis billabong, 14:48, 19 Apr 2012, muudetud 1 kord kokku.
Ei toimu midagi läbi- kui levib siis näed ja kui ei levi ei näe. Lihtne- ega pulk hakka sul signaali juurde mõtlema kui seda füüsiliselt olemas pole.billabong kirjutas:Ja see pulk siis näitaks _Eesti kanaleid_ Soomes ka?
Või toimub see läbi?
DVB-C, ZuumTV- Starman
No huviline ise elab umbes 300 km veel ida poole Helsingist. Peab vist päris kõva antenn olema.
- peeter3000
- Digivanake
ei aita siin mingi antenni.billabong kirjutas:No huviline ise elab umbes 300 km veel ida poole Helsingist. Peab vist päris kõva antenn olema.
DVB-T (digi) signaal levib saatemastist ainult/kuni 100km,rohkem ei saa mitte mingi valemiga.
punkt.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
nojh, võiks siis sellest alustadagi, et soomes.
Ainuke võimalus on viashit
Ainuke võimalus on viashit
Veel üks võimalus on kasutada slingboxi aga sel juhul on vajajalik internet.