Lapik sat antenn
Lapik sat antenn
Küsimus suurele ringile, kas kodumaalt on võimalik kah saada.
Näiteks
http://www.makegroup.com/gnuboard4/bbs/ ... en&wr_id=1
Ja kui kellelgi kogemusi, jagage.
Leidsin ka "iibeist"
Edit:
http://www.ebay.de/itm/SelfSat-Sticker- ... 588b1a7c5e
Näiteks
http://www.makegroup.com/gnuboard4/bbs/ ... en&wr_id=1
Ja kui kellelgi kogemusi, jagage.
Leidsin ka "iibeist"
Edit:
http://www.ebay.de/itm/SelfSat-Sticker- ... 588b1a7c5e
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
Re: Lapik sat antenn
Mnjah, kasutegurit ei tea, aga llmerges, vähemalt veebipoes on müügil näha nii ühe, kahe kui ka nelja väljundiga Maximumi variante hinnad algavad 130 st eurost. Miinuseks, multifeedi ei saa aretada, aga ilmselt mootoriga saab seda kompenseerida.
Merget ma just vaatasin. hinnakirjas on, kohal pole ja võrreldes e-bayga kallid. Ootan teema arenduse ära-
Äkki kellelgi isegi on pakkuda ? Vastu võin anda 90-se panni+ 4 pead + kõik kinnitused + tasaarveldus
Äkki kellelgi isegi on pakkuda ? Vastu võin anda 90-se panni+ 4 pead + kõik kinnitused + tasaarveldus
Kasutegur on pehmelt öeldes pask... Ühel tuttaval põdral on juba 4 aastat üleval.Energizer kirjutas:Mnjah, kasutegurit ei tea...
Räägib, et meie oludes saab korraliku pildi ette ainult Thor 5, 6 / 0,8W ja Astra 4A / 4,8E pealt.
Mul on kusagil ka pilt, kui leian...
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
4,8E on pilt korralik vaid v-sita nordic ja ida kanalitel. Ukrailaste vabakanalite ja mõningate teiste signaal alla arvestust. Mul üks tuttav svenson proovis Hiiumaal
oma järelveetava kuudiga (loe haagissuvilaga) kaasas oleva lameantenniga mu õue peal.
oma järelveetava kuudiga (loe haagissuvilaga) kaasas oleva lameantenniga mu õue peal.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Et saab küll kui väga tahta ma ka ei tea miks nende mänguasjadega jännata 

AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

90E-30W

Eks igal ühel oma mänguasjad. Eks see terve satindus üks suur meeste mänguasi ole. Aga kui 0.8W tuleb, siis on ju super. Iga kord ei ole mõtet pannile ca 10 pead ette laduda ja uhkustada, mida ma näen, mis sest, et enamus kanaleid nagunii ei vaata.mustkass kirjutas:Et saab küll kui väga tahta ma ka ei tea miks nende mänguasjadega jännata
Ja igal ühel jõuab kätte hetk mil ühed mänguasjad võetakse käes ära, siis tuleb uued otsida, peaasi, et mäng katki ei jää.
Kui Sa arvad, et keegi siin millegagi uhkustab, siis Sa küll sügavalt eksid.martinj kirjutas:Iga kord ei ole mõtet pannile ca 10 pead ette laduda ja uhkustada, mida ma näen, mis sest, et enamus kanaleid nagunii ei vaata.
See on lihtsalt haigus - Kui need kanalid seal juba kord olemas on, siis nad peavad ka avanema.
Selles seisnebki kogu mängu ilu.
Mis siis, et hiljem unustad nende kanalite olemasolu sootuks.
Oh, kala, uhkustame me siin ju kõik ...... mis mõtet on kanal muna muneda kui ta kaagutada ei saa .tigekala kirjutas:Kui Sa arvad, et keegi siin millegagi uhkustab, siis Sa küll sügavalt eksid.martinj kirjutas:Iga kord ei ole mõtet pannile ca 10 pead ette laduda ja uhkustada, mida ma näen, mis sest, et enamus kanaleid nagunii ei vaata.
Sellega 110% nõus smile14tigekala kirjutas:
See on lihtsalt haigus - Kui need kanalid seal juba kord olemas on, siis nad peavad ka avanema.
Selles seisnebki kogu mängu ilu.
Mis siis, et hiljem unustad nende kanalite olemasolu sootuks.
See tigekala postitatud pilt on supper,aga kas läbi klaasi midagi tuleb? paneks ka muidu 

Läbi tänapäevase turvaklaasi ei tule. Testitud 90se panniga 19,2E fookuses, signaal kukub nulli kui akna kinni panen.vip00 kirjutas:See tigekala postitatud pilt on supper,aga kas läbi klaasi midagi tuleb? paneks ka muidu
Kas igasuguse nurga puhul? Aga risti (90kraadi) ka?martinj kirjutas:vip00 kirjutas: Läbi tänapäevase turvaklaasi ei tule. Testitud 90se panniga 19,2E fookuses, signaal kukub nulli kui akna kinni panen.
Praktiliselt risti on 0.8W ja - ega ei tule. Täitsa risti panna pole võimalik.elit kirjutas:Kas igasuguse nurga puhul? Aga risti (90kraadi) ka?martinj kirjutas:vip00 kirjutas: Läbi tänapäevase turvaklaasi ei tule. Testitud 90se panniga 19,2E fookuses, signaal kukub nulli kui akna kinni panen.
Sul on 2 võimalust kas paned panni välja või vaheta oma aknale ühekordne klaas nagu vanasti vene ajal 

AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
90E-30W

90E-30W