Henkka kirjutas:Sellel UK-st pärit Pana plasmal ongi mingi SAT tuuner sees (Freeview), aga "#valge sita #" tõttu pole ma saanud sinna mingit mõistlikku signaali anda.
Saan kunagi hiljem vastu suve anda teada, mida see SAT tuuner suudab.(nüüd olen veel kaks nädalat paradiisis...)
Mingi triim see loomulikult pole... smile14
OFFTOPIC : miks sellel se-l peab üldse vent sees olema?
Normaalne konstrueerija teeks kasti nii, et venti polekski üldjuhul vaja...
Kui kast pole mõeldud just viimase peal 3D renderduse smile14 tegemiseks ega HD/Blueray materjali töötlemiseks siis polegi venti vaja. Kuna prose on nendel uutel triimidel võimas siis see kütab palju. Võta tavalised arvutid: Vanad socket 370 rontide emaplaadid olid ka suht minimaalse jahutusega, väike vurr vaid prose kohal, uuematel kõigil vaja lisaks prose vendile ka korpuse vurri, sest uued ATX toitega masinad kütavad palju soojust juurde, sest nad teevad ka rohkem kui Win 98/Win2K masinad.
Usun, et nt vanad driimid 7XXX on passiivjahutusel sellepärast et puudub HD võimekus. Kast ka parajalt suur et õhk komponentide vahel liikuma pääseb. samas kasti suurus teeb ebamugavaks triimile asukoha leidmise. Mul seisab näiteks väikese kapi peal, mitte teleka all riiulis, sest teleka alla lihtsalt ei mahu. Mul telekalaual riiulitel eest ja tagant lahti, õhupuudust ei tule, aga riiulite laiusest jääb kõvasti DM 7025 jaoks puudu.
Ahjah, mul on üks Pana mikromuusikakeskus, sellel paistab ka tagapaneelil mingi vurr olevat, aga tööle pole see kordagi hakanud, nii et sõltub ka keskkonnatingimustest kus oma vurridega tehnikat hoiad.