Natuke imelik jutt tuli välja...

Pole seal imelikku midagi, seal ju selgesti öeldud, et DVB-T valmidusega telekasmartinj kirjutas:http://www.tarbija24.ee/881220/starman-digi-tv-ei-eelda-alati-digiboksi/
Natuke imelik jutt tuli välja... :mrgreen:
Küll aga vajab teatud moodulit, mis on odavama digiboksiga samas hinnaklassis. Sellelt boksilt saad aga lisaks kaardilugemisele ka sageli pvr-i.ege7a kirjutas:Pole seal imelikku midagi, seal ju selgesti öeldud, et DVB-T valmidusega telekasmartinj kirjutas:http://www.tarbija24.ee/881220/starman-digi-tv-ei-eelda-alati-digiboksi/
Natuke imelik jutt tuli välja...
digiboksi ei vaja.
Ettevaatus ei tee kunagi paha (eriti tühjendusmüükidel) , pärast selgub, et heli on, pilti pole.kreisi kirjutas:praegu poodi külastades ei peagi süvenema kas on mpeg2 või 4, on mõlemad see sja on ka dvb-c kui ka dvb-t.
andmed lipikutel suurelt kirjas.
Starman annab mooduli ja kaardi tasuta kui liituda XL paketiga.martinj kirjutas:Küll aga vajab teatud moodulit, mis on odavama digiboksiga samas hinnaklassis.
Sellisel juhul mooduli hind=vabaduse hind (tähtajaline leping ja vist paaritatud moodul/boks)tigekala kirjutas:Starman annab mooduli ja kaardi tasuta kui liituda XL paketiga.martinj kirjutas:Küll aga vajab teatud moodulit, mis on odavama digiboksiga samas hinnaklassis.
Ka digibox-i annab tasuta, teatud tingimustel.
Ma ei näe selles mitte midagi imelikku.
See on konkreetselt nahhaalne VALE Starman-i puhul !martinj kirjutas:Küll aga vajab teatud moodulit, mis on odavama digiboksiga samas hinnaklassis.
Kas konaksi moodul on nahhaalne vale ?tigekala kirjutas:Sina väitsid :See on konkreetselt nahhaalne VALE Starman-i puhul !martinj kirjutas:Küll aga vajab teatud moodulit, mis on odavama digiboksiga samas hinnaklassis.
Kas oleks palju palutud, kui Sa viskaks siia ka lingi ametlikule infole, kuidas seda tuunerit ja moodulit tasuta kasutamiseks antakse, kui tegu pole TÄHTAJALISE lepinguga.tigekala kirjutas:Kuidas Sa aru ei saa, ma räägin, et teatud tingimustel ei maksa nii moodul, tuuner kui ka kaart, sentigi. Ja ka lepingut pole.
Maksad, vaatad. Ei maksa, ei vaata.
See on sama nagu Viasat-i 24 kuulise lepingu lõppemise puhul.
On ka teine võimalus olemas.
On ka kolmas võimalus olemas, millest ma siin avalikult rääkima ei kavatse hakata.
Ja muidugi on ka neljas, aga see on juba mitteametlik...
Jah, antud teema on Starman-i DVB-C ( digikaabli teenuse) kohta.MultiUser kirjutas:Antud teema on ikkagi Starmani kohta, kas pole ?
Kas oleks palju palutud, kui Sa viskaks siia ka lingi ametlikule infole, kuidas seda tuunerit ja moodulit tasuta kasutamiseks antakse,
kui tegu pole TÄHTAJALISE lepinguga.
Kuigi Tema viites kirjutatakse -martinj kirjutas:Küll aga vajab teatud moodulit, mis on odavama digiboksiga samas hinnaklassis.
Sellelt boksilt saad aga lisaks kaardilugemisele ka sageli pvr-i.
Ja veidi suurema raha eest saad boksi, mis juba tantsib ja trummi lööb ja siis pole kaardipesa kah enam vaja.
Mnjah, antud artikkel on ju tegelikult lihtsalt reklaam ehk promo.tigekala kirjutas: Mulle jääb millegipärast mulje, et martinj-il on isiklik vihavaen, kas Starman-i tehnikadirektori Hanno Liiva või
toimetaja Sirje Niitra vastu.
Kahtlustan viimast.
Lõpeta tühjast tüli tegemine ja paigalda arvutile alkolukk.tigekala kirjutas:
Mulle jääb millegipärast mulje, et martinj-il on isiklik vihavaen, kas Starman-i tehnikadirektori Hanno Liiva või
toimetaja Sirje Niitra vastu.
Kahtlustan viimast.