Olen olnud üks salvestava digiboxi Kaon KTF-B3001HCOC omanikest oma aasta jagu. Esialgses tarkvaras oli tõesti paar kala sees. Esiteks nagu ees pool mainitud kippus unustama, mida talle ülesandeks salvestada anti. Aja jooksul harjus ära, kuidas vältida seda viga, kuid kindlalt see limiteeris salvestamisi. Teine probleem oli kanalite oma suva järgi järjestamisega lemmikute listis. Pane mis järjekorda sa tahad, kui kasutama hakkasid, oli kõik taas vaikimisi järjekorras.
Olen otsinud tarkvara uuendust kastile juba algusest peale ja millegipärast ei sattunud siinsele foorumi teemale peale kui alles hiljuti. Kasutaja hanz vihje, et Starmani kodulehel on olemas uuendamise info, andis uut lootust. Kuid link uuendamise lehele on nüüdseks katki, nad olid vahepeal oma kodulehte uuendanud ja selle osa eemaldanud.

Uurisin siis selle kohta Starmanist ja sain vastuse, tõesti, uuel lehel seda enam pole, kuid vana versioon lehest on siiski veel üleval. Töötav link siis on nüüd:
http://www2.starman.ee/teenused/zuum/ko ... -uuendused" onclick="window.open(this.href);return false;
Soovitan kindlalt oma digiboxi uuendada, mõlemad varem mainitud tarkvara vead on sellega parandatud. Ja probleeme enam ma ei näe, miks ei võiks seda kasti soovitada. Kõik töötab nagu vaja.