Sellest on plaat ka välja antud:Sa seda "Onu Bella - Ma võtsin viina" arvutisse ei tahaks tõmmata ?
http://pood.rahvaraamat.ee/muusika/eest ... dvd/825925
Sellest on plaat ka välja antud:Sa seda "Onu Bella - Ma võtsin viina" arvutisse ei tahaks tõmmata ?
Need USB liidesega plaadikeerutajad ja makid on rämps.jaanus- kirjutas:.....Samuti oli seal üle saja eurine raskekaalus vinüülikas mis omas oma eri progesid ja usb-i!
Mul see kasset olemas, kui vaja võibolla saab ka arvutisse tiritud. On veel huvi?martinj kirjutas:Sa seda "Onu Bella - Ma võtsin viina" arvutisse ei tahaks tõmmata ?
smile42
Õige. Mul oli vaja kunagi kuulata ühte vinüüli, karusell tegi kohutavaid hääli, eks puks oli veidi nihu omadega. Ei jäänud muud üle, pidin toiduõli kasutama, sest muud polnud. Kõik toimis suurepäraselt, aga järgmisel päeval enam karusell ringi käia ei tahtnud, sest õli oli liimiks muutunud. Puhastasin võlli koos pesaga ära ja jälle oli kõik endine ehk tegi koledat häält ja käis vabalt ringiaandra kirjutas:Taimset õli ei tohi kasutada! Peab olema mineraalne õli.
Võib küll olla. UP010 tämbripoted olidki vist 47k (?), peale selle olen ka mingeid pikisuunalisi liugureid "üle joonistanud", need oli kindlasti 50k, mingid lääne kassetiplayerid olid, mis kõige veidram - oleks nagu meeles et need liugurid olid lausa ALPSi toodang...Sombi kirjutas: Potekate pliiatsiga ülekäimisel on üks aga, nimelt saab seda varianti kasutada eelkõige suuremate takistusega potekate puhul, näiteks kuni 10 kiloste puhul on tulemus üsna kesine.