BBC FTA olümpiakanalid 28,2Eelit kirjutas:Vabandan, et veidi OT.
Neil, kel pole võimalust vaadata BBC olümpiaHD-sid 28,2E pealt, on võimalik vaadata kõiki neid samu HD teenuseid netistriimidena.
11496 H 27500 SD
11954 H 27500 SD
12402 V 29500 HD
BBC FTA olümpiakanalid 28,2Eelit kirjutas:Vabandan, et veidi OT.
Neil, kel pole võimalust vaadata BBC olümpiaHD-sid 28,2E pealt, on võimalik vaadata kõiki neid samu HD teenuseid netistriimidena.
Kõiki 24 kanalit ei saa, seal on ainult 12 : http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.htmlelit kirjutas:Neil, kel pole võimalust vaadata BBC olümpiaHD-sid 28,2E pealt, on võimalik vaadata kõiki neid samu HD teenuseid netistriimidena.
Tere.mis seal 12422 H siis nii ebastabiilset on? Mul tuleb offsett 1.1 panniga küll stabiilseltelit kirjutas:tigekala viidatud võimalus on üks, kuid on veel, millede kvaliteet on HD tasemel, kusjuures samaaegne valikuvõimalus on tõesti tosina ringis. Valik muutub vastavalt toimuvatele võistlustele.
Satilt vaatamisel on ebastabiilne sagedus 12422 isegi 1,5m antenniga, mis on täpselt suunatud satile.
Võib öelda, et kõigi sageduste snr jääb piiridesse 0...100%.
Äkki täpsustad ka mida stabiilsuse all mõtled ei tee paha % siia kirja panna ja mis vastuvõtjaragnar kirjutas:Tere.mis seal 12422 H siis nii ebastabiilset on? Mul tuleb offsett 1.1 panniga küll stabiilseltelit kirjutas:tigekala
Satilt vaatamisel on ebastabiilne sagedus 12422 isegi 1,5m antenniga, mis on täpselt suunatud satile.
No stabiilne tähendab vist seda,et on pilt on ilma ruudutumatta kogu aeg eesmustkass kirjutas:Äkki täpsustad ka mida stabiilsuse all mõtled ei tee paha % siia kirja panna ja mis vastuvõtjaragnar kirjutas:Tere.mis seal 12422 H siis nii ebastabiilset on? Mul tuleb offsett 1.1 panniga küll stabiilseltelit kirjutas:tigekala
Ära Sa jumalapärast kellelegi räägi, kus Su offset 1,1m asub.ragnar kirjutas:No stabiilne tähendab vist seda, et on pilt on ilma ruudutumata kogu aeg ees, tuuner DM 800SE ja signaali tugevus 35-37%mustkass kirjutas:Äkki täpsustad ka mida stabiilsuse all mõtled, ei tee paha % siia kirja panna ja mis vastuvõtjaragnar kirjutas:Tere.mis seal 12422 H siis nii ebastabiilset on ? Mul tuleb offsett 1.1 panniga küll stabiilselt.
Tema asukoht näib olevat TLN Pääsküla,seda ma nägin kohe.tigekala kirjutas:]Ära Sa jumalapärast kellelegi räägi, kus Su offset 1,1m asub.
ja ikkagi koodivabaltmargusten kirjutas:Hakkabki läbi saama.
Kõva sõna ikka 24HD kanalit.
Hommikuti oli vahest signaali vähevõitu sagedustel mis siin juba eespool mainitud, õhtuti alati OK.
Tänahommikune seis: