Kus kohas on saadaval suuremaid taldrikuid kui 110cm-ne?
Nii 140-150cm oleks ok. Samuti mis hinnaga sellised liiguvad.
Sobivad ka välismaised poed kui eestisse saadavad ja mingit yber postikulu ei küsi.
110+ suuruses taldrikud
Re: 110+ suuruses taldrikud
Merges oli või on siiani üks 1.60cm offsett, muidugi hind oli müstiline...http://www.merge.ee/index.php?option=co ... 20&lang=et Huvitav kui palju päid annaks sellele(1.60cm) istutada........... 

Panasonic TX-P50VT30E// 4G Telia TV // Ressiiver Yamaha R-N602
Vaata ja otsi netis ringi,vahest(enamasti) leiad neid võileivahinna eest.Mingit müstilist hinda nagu poleks sihukese eest küll mõtet makstaAnaloogTV kirjutas:Kus kohas on saadaval suuremaid taldrikuid kui 110cm-ne?
Nii 140-150cm oleks ok. Samuti mis hinnaga sellised liiguvad.
Sobivad ka välismaised poed kui eestisse saadavad ja mingit yber postikulu ei küsi.

AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Kui tahad otsefookusega 180 cm alumiiniumist korralikku parabooli, võta kohe ühendust selle foorumi ühe peategija raivo ga. Tal on selline just saadaval, olin selle endale reserveerinud kuid mõningad muutused mu elus sundisid mind kahjuks sellest projektist loobuma.
Aga tee seda kontaktivõttu kiiresti, muidu võib see parabool juba varsti Emexis olla...
Aga tee seda kontaktivõttu kiiresti, muidu võib see parabool juba varsti Emexis olla...
AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E
- valgekotkas
- Admin
üldiselt on nii - mida suurem offset - seda kitsam ja teravam on kiir, kui minna tsentrist välja siis kõrval kukub signaal ikka kõvasti kiiremini kui "pisemate" puhulhumanoid kirjutas: Huvitav kui palju päid annaks sellele(1.60cm) istutada...........

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Ei nii suurt enam ei kannata, siis ei saa akent enam suvel valla tehaHenkka kirjutas:Kui tahad otsefookusega 180 cm alumiiniumist korralikku parabooli, võta kohe ühendust selle foorumi ühe peategija raivo ga. Tal on selline just saadaval, olin selle endale reserveerinud kuid mõningad muutused mu elus sundisid mind kahjuks sellest projektist loobuma.

Ehk 1.60 offset?
Amiko MiniHD T2C .Vu+ Solo 4 K. Diablod 2.2--- 2.
Toroidial1. 0,8W-30W. Toroidial2 . 4,8E-36E.16 Black Ultra LNB-d.
Toroidial1. 0,8W-30W. Toroidial2 . 4,8E-36E.16 Black Ultra LNB-d.
Asjal on ka plusse ja minul ta oli rõdul magamistoa akna ees ning toa pimendamisel oli suve ajal vägagi abiks.AnaloogTV kirjutas:Ei nii suurt enam ei kannata, siis ei saa akent enam suvel valla tehaHenkka kirjutas:Kui tahad otsefookusega 180 cm alumiiniumist korralikku parabooli, võta kohe ühendust selle foorumi ühe peategija raivo ga. Tal on selline just saadaval, olin selle endale reserveerinud kuid mõningad muutused mu elus sundisid mind kahjuks sellest projektist loobuma.

Henkka, tänan tasuta reklaami eest ning kui tõesti huvilisi, ei vii kuusakoski. Hind 30€ ja kaasa polarmount jalg, korralik otsefookus LNB feedhorn koos vana 0,8db peaga. Vaatasin sellega pikalt fix vahemiku 42E kuni 5W ja see ei ole bluff.
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Mul on pakkuda 1,5m otsefookus, mis pole kunagi üleval olnud. Vedeleb rõdul ostmisest saadik, aastast 1993, sest pole korralikku kinnitust. Hinda ei tea