mustkass kirjutas:Henkka mul pole 21:9 telekat järel ainult proovisin,pragust käib jutt ikka LG-st,huvi pärast kuskohast sul Eesti signaalid tulevad,millisest allikast?
Nagu kirjutasin mul Elion ja kui pillabox boxist siis toimetab jah nagu peab koos nende kuradi mustade servadega.
Nuh mina vaatan ETV-d ikka UHF antenni kaudu, Tallinna teletorni MUX 28. Soomet vaatan ka UHF antenni abil, MUXe on oluliselt rohkem, nii DVB-T kui ka DVB-T2. Samuti on vaadatav Zoom TV jälle UHF antenni kaudu, selleks on teleka sees omal ajal teiseks otstarbeks kasutatud Diablo Light moodul, kus omakorda sis ametlik Zoomi kaart sees.
Kuna ma seda jaburat
suumi ju tegelikult üldse ei vaata, siis on pidevalt kaart jälle uuendamata kui sinna peale juhtun lülitama.
Õnneks teeb Diablo Light (sees Horizon 1.04 soft) selle uuenduse siis ikka mõne aja möödudes ära...
Saan tegelikult Eesti programme "taevast ülevalt" ju ka kätte, aga sellest pole põhjust siin pikemalt vesta. Ja pilt on võrreldes Tallinna teletorni terrestrialiga ikka pehmelt öeldes sitt, kõvasti ei taha öeldagi... Nuh, Viasitt
AHOI, ristirahvas! (Jumal a la Andrus Kivirähk...)
AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E