Äraseletatuna, osa ekraani pinda jääb alati kasutamata - 16:9 pildi puhul tekivad mustad triibud üles ja alla, 4:3 pildi puhul vasakule ja paremale.
Muide, osa väikseid telekaid olen kah näinud sellise formaadiga, mis tegelikult on täielik bullshit

Kui ei tööta siis on vaja konverterit,sihukesed juhtmed pidavat töötama ka ainult ühtepidi,omad kogemused sellisega puuduvad aga kavas kohe-kohe katsetamiseks üks HDMI-RGB kaabel tellida.Digiimp kirjutas:Kui mul on olemas SCART-VGA ja see ei pidava töötama siis ei tohiks ju sama põhimõttega juhe HDMI-VGA ka töötama?
katseta vaata mis teebDigiimp kirjutas:Aga kui mul on olemas SCART-VGA siis peaksin praegusel juhul juurde ostma vaid konverteri?
See lause vihjab, et soovid vaadata maapealset digi, DVB-T. Sel juhul võin soovitada Starmani nn HD ZUUMbox'i; sellel on olemas VGA väljund ja saad oma VGA-VGA juhtme ära kasutada... Kahjuks küll kuskilt poodidest seda boksi tõenäoliselt leida pole võimalik. Aga võid panna näiteks osta-müügi foorumisse kuulutuse, äkki veab...Digiimp kirjutas:Vaadata oleks soov ainult tasuta eesti kanaleid.
Mul on olemas 2.1 kõlarid ning sinna kuuluv selline juhe:ziege kirjutas:Kuidas heli kavatsed kuulata või lepid tummfilmiga?
Jah, see ongi Starmani HD zuumbox ja see Sinu viidatud pesa on tõepoolest VGA.Digiimp kirjutas:Kas triipkoodist vasakule poole vaadates on tegu VGA -ga? Saaksin sinna ühendada enda arvutiekraani
ning pilt jõuaks ilusti ekraani? Tegu Starman Kaon KTF-S660HDCO -ga.