Arstide streik
Re: Arstide streik
kass, kas sul selline mõte on pähe torganud, et õpiks ise stat.ee keskkonda kasutama?
Ma ei tea täpselt, kus on 400 eur hea palk. Kõige väiksema keskmise palgaga maakond Eestis on Viljandimaa, keskmine 641 bruto. See tähendab 512 kätte. Ma ei usu, et isegi Viljandimaal nimetaks keegi heaks palka, mis jääb 20% alla piirkonna keskmise. Heaks võiks nimetada ikkagi üle keskmise palka. Ma paari inimest sealtkandist tunnen kah, minuteada on nende palgad pigem paari tuhande kandis. Noh, ettevõtlikud inimesed, ei saa pahaks panna.
Viis kõige väiksema keskmise palgaga maakonda on Viljandimaa, Järvamaa, Valgamaa, Võrumaa ja Jõgevamaa. Nendes valdades elab umbes 10% Eesti tööealisest elanikkonnast.
Viis kõige suurema palgaga piirkonda on Tallinn, Harjumaa, Tartumaa (koos linnaga), Pärnumaa, Läänemaa. Nende piirkondade omavaheline keskmine palk oli 2011 aastal 903 (Eesti keskmine samal ajal 839). Nendes piirkondades elab 71% tööealisest elanikkonnast.
Ma ei tea täpselt, kus on 400 eur hea palk. Kõige väiksema keskmise palgaga maakond Eestis on Viljandimaa, keskmine 641 bruto. See tähendab 512 kätte. Ma ei usu, et isegi Viljandimaal nimetaks keegi heaks palka, mis jääb 20% alla piirkonna keskmise. Heaks võiks nimetada ikkagi üle keskmise palka. Ma paari inimest sealtkandist tunnen kah, minuteada on nende palgad pigem paari tuhande kandis. Noh, ettevõtlikud inimesed, ei saa pahaks panna.
Viis kõige väiksema keskmise palgaga maakonda on Viljandimaa, Järvamaa, Valgamaa, Võrumaa ja Jõgevamaa. Nendes valdades elab umbes 10% Eesti tööealisest elanikkonnast.
Viis kõige suurema palgaga piirkonda on Tallinn, Harjumaa, Tartumaa (koos linnaga), Pärnumaa, Läänemaa. Nende piirkondade omavaheline keskmine palk oli 2011 aastal 903 (Eesti keskmine samal ajal 839). Nendes piirkondades elab 71% tööealisest elanikkonnast.
Martini
DVB-T/S: Golden 9060 & CT5000Cplus & HTPC
DVB-T/S: Golden 9060 & CT5000Cplus & HTPC
- valgekotkas
- Admin
ei ole küll mingi kõrgepalgaline aga ei geograafiline asukoht ega asustustihedus ei määra veel sissetulekut - kõik sõltub ikka sellest mitu ja mis tasemel tööandjat läheduses asub ... sul on kaks asja segi "nigut Kört-Pärtli särk pühapäe ommiku" (Kiimavere) - üks nendest on kapitalistliku turumajanduse toimimise alused ja teine: riigis toimuv ...mustkass kirjutas:Noh ja mis te kõrgepalgalised arvate kui palju on Eestis selliseid maakohti,külasid,kolkaid kus 400 netona on ikka väga hea palk smile114
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kui Viljandimaal on keskmine bruto 641 (ma ei tea mida siin hõisataon muidugi) siis seda keskmist palka siin küll lihttööliste seas vähe seda ma sulle ütlen olen Viljandis eluaeg elanud ja tean ka ümbruskonnas neid ettevõtteid ja inimesi kes mida ja kuipalju maksab töö eest,sina võid aga omas mullis kus kõik ok edasi elada,ma ei viitsi enam vaielda see on mõttetu,tundub et sa oled tööandja muidu sa sellist mula suust välja ei ajaks üks asi on statistika mis tegelikult si**agi ei näita ja teine asi mis toimub tegelikult antud momendil,see on nagu küsitlustegagi,mõttetu teema...Martini kirjutas:kass, kas sul selline mõte on pähe torganud, et õpiks ise stat.ee keskkonda kasutama?
Sinuga on vist tõesti mõttetu rääkida,ma pean loobuma,niipalju et kui Viljandimaal on keskmine 641 bruto siis paljud saavad siin küll alla keskmise seda ma sulle ütlen sest olen siin kasvanud ja elanud kogu aeg ning tean neid asutusi ja ettevõtteid ning mida neis makstakse ja kui palju ole hea mees ela omas mullis edasi kus on kõrged palgad aga see vaidlus on küll mõttetu eriti veel kuis sa oled tööandjast...ma pahasti ei hakka ütlema,eks smile114
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

90E-30W

valgekotkas geograafiline asukoht määrab sitaks,kui ikka koht on soodne äritegevuseks siis tulevad ka investorid no mida kuradit nad siia lõuna eesti poole otsivad isegi Paidesse ei taha keegi oma jalga tõsta ,vaevleb ka teine seal,ma olen Järvamaal töötanud.Tule siia kolgastesse keegi kui midagi (linn,vald) selle heaks ei tee et ettevõtlust soosida....mõttetu värk...ja hullemaks läheb paremaks küll mitte...
90E-30W

90E-30W

mustkass kirjutas:tundub et sa oled tööandja

Kass, sa oled nagu ajas 30 aastat seisma jäänud. Kolhoos kadus ära ja nüüd on p.sses, töötada pole enam kuskil!
Elu koosneb valikutest ja kui oled valinud, et ennast harida ja arendada ei viitsi, siis pole mõtet ka halada, et keegi üle 400 euro palka ei maksa.
kurat kas need polegi omavahel seotud või smile114 ma arvasin et elame kap riigis või vähemalt teeme kõik selleks,kes vaatas Vabariigi kodanikud teisipäeval,isegi akadeemikud mõõnsid et riik on perses omadega ja hakkasime teda üleüldse valesti ülesse ehitama,kurat egas mina seda välja ei mõtle,ma kirjutan seda mida näen lihtsalt.valgekotkas kirjutas:mustkass kirjutas: - üks nendest on kapitalistliku turumajanduse toimimise alused ja teine: riigis toimuv ...
Kap turumajanduse toimimise alused pole küll oma rahvast näljutada ja neilt 7 nahka koorida,see mis riigis toimub minuarust peaks meil häbi olema,5 rikkama riigi hulka (Ansip) - 3 klassi laps on ka vist targem...
90E-30W

90E-30W

sa kirjuta enda mitte martini eest ta oskab ka ise kirjutada,eks,üleüldse ma vaatan sihuke tarkur alla paarisaja postituse smile114 vene aeg õeldi sihukeste kohta rohelinelinni kirjutas:mustkass kirjutas:tundub et sa oled tööandjaKlassivaenlane leitud!
Kass, sa oled nagu ajas 30 aastat seisma jäänud. Kolhoos kadus ära ja nüüd on p.sses, töötada pole enam kuskil!
Elu koosneb valikutest ja kui oled valinud, et ennast harida ja arendada ei viitsi, siis pole mõtet ka halada, et keegi üle 400 euro palka ei maksa.
kui sa muidugi tead mis on vene aeg

90E-30W

90E-30W

Mitte ei kadunud ära vaid riik tegi selleks kõik et elu maal seisma jäilinni kirjutas:mustkass kirjutas:tundub et sa oled tööandjaKlassivaenlane leitud!
Kolhoos kadus ära ja nüüd on p.sses, töötada pole enam kuskil!
90E-30W

90E-30W

Vali naermustkass kirjutas:üleüldse ma vaatan sihuke tarkur alla paarisaja postituse

Mina olen juba haritud. Ning sinust mõnedki aastad vanem.mustkass kirjutas:vene aeg õeldi sihukeste kohta roheline
kui sa muidugi tead mis on vene aegJa hari ennast ise ning ära patra sina minu haridust ei tea,eks,ma pole sulle seda ütlenud nii et hoia suu kinni selle koha pealt.,eks smile114
Viimati muutis linni, 16:07, 07 Okt 2012, muudetud 1 kord kokku.
- valgekotkas
- Admin
smile45 Rääkimine hõbe, vaikimine kuld!mustkass kirjutas:üleüldse ma vaatan sihuke tarkur alla paarisaja postituse smile114 vene aeg õeldi sihukeste kohta roheline
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
No kui sa "haritud" oled siis sa sellist jama suust välja ei ajaks huvitav kas sa vene aeg lasid siis sitasti või ?Kõike oli inimestel oli tööd ja rahal oli VÄÄRTUS sa vist saad aru mis see sõna tähendab ehk siis teisisõnu öeldes rubbla oli kõva valuuta omas riigis,ma ei räägi muidugi lõpuaastatest.linni kirjutas:Mina olen haritud. Ning sinust mõnedki aastad vanem.mustkass kirjutas:üleüldse ma vaatan sihuke tarkur alla paarisaja postituse smile114 vene aeg õeldi sihukeste kohta roheline
kui sa muidugi tead mis on vene aegJa hari ennast ise ning ära patra sina minu haridust ei tea,eks,ma pole sulle seda ütlenud nii et hoia suu kinni selle koha pealt.,eks smile114
90E-30W

90E-30W

Ära soki. Oli mul siis raha on praegugi. Tol ajal polnud selle pahnaga ainult midagi pihta hakata. Ostsid auto, Levise teksad, duubelkasseti ja edasi?mustkass kirjutas:siis teisisõnu öeldes rubbla oli kõva valuuta omas riigis,ma ei räägi muidugi lõpuaastatest.
Panasonicu VHS videomaki ehk kah???linni kirjutas:Ära soki. Oli mul siis raha on praegugi. Tol ajal polnud selle pahnaga ainult midagi pihta hakata. Ostsid auto, Levise teksad, duubelkasseti ja edasi?mustkass kirjutas:siis teisisõnu öeldes rubbla oli kõva valuuta omas riigis,ma ei räägi muidugi lõpuaastatest.
Ja kui juhtusid pillimees olema, siis Fenderi või Gibsoni elektrikidra vastavalt maitsele... OK, originaali ei jaksanud tõepoolest osta, aga eks Korea koopia käis ju kah... (olen kunagise Krõlli kidramees, mängisin Kumika koopiaga Gibson SG-st)
Siuke lugu siia taustaks... http://www.youtube.com/watch?v=fTaON7H ... e=related
AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E
Originaali oleks jõudnud osta, aga polnud kuskilt võtta.Henkka kirjutas: Ja kui juhtusid pillimees olema, siis Fenderi või Gibsoni elektrikidra vastavalt maitsele... OK, originaali ei jaksanud tõepoolest osta, aga eks Korea koopia käis ju kah... (olen kunagise Krõlli kidramees, mängisin Kumika koopiaga Gibson SG-st)
Siuke lugu siia taustaks...
Mul oli Fender Jazz Bassi koopia, viimases lõpus mängisin Haukka Precision Bassiga (oli selline pillimeister, tegi Eesti isadele meistripille. Põldroo müüs enne Läände minekut oma originaal - Stratocasteri maha ja läks Haukka pilliga).
Vat selline lugu taustaks

Järjekordne jutt läheb jamaks.
Paistab, et osa postitajaid ei ole siiani aru saanud kap.süsteemi olemusest.
Kap.süsteemi eesmärk on - minimaalsete kuludega võimalikult suur tulu.
Kas seda õnnestub saavutada, on teine küsimus (vähemalt proovitakse).
See süsteem ei kannata logelejaid ja kedagi ei hoita selleks , et tal/kõigil oleks töö.
Sots.süsteem püüdis tagada kõigile töö (õigus tööle), kuid see töö ei olnud efektiivne (madal palk, madal tööviljakus, konkurentsi võimetus jne.).
Eelöeldu tulemusena kadusid paljud töökohad/ettevõtted maapiirkondadest.
Paistab, et osa postitajaid ei ole siiani aru saanud kap.süsteemi olemusest.
Kap.süsteemi eesmärk on - minimaalsete kuludega võimalikult suur tulu.
Kas seda õnnestub saavutada, on teine küsimus (vähemalt proovitakse).
See süsteem ei kannata logelejaid ja kedagi ei hoita selleks , et tal/kõigil oleks töö.
Sots.süsteem püüdis tagada kõigile töö (õigus tööle), kuid see töö ei olnud efektiivne (madal palk, madal tööviljakus, konkurentsi võimetus jne.).
Eelöeldu tulemusena kadusid paljud töökohad/ettevõtted maapiirkondadest.