raivo kirjutas:Renee, ei ole siin tagurlusega midagi pistmist ja valkekotkas sõnastas ikka asja täiesti ok ära. Lisaks ainult sellele, et vahet pole kas valgus, vask või mis iganes kaabel sinna mis iganes jaama jõuab, võguressurs (ok, pakkimine, modulatsioon ja muu selline) on ka ikkagi jääv ning muutumatu suurus ja mhz on mhz ning see ei ole kummist ja ei saa olema traadiga samaväärset/võrdväärset asja üle õhu. Plus lisame sinna häired ja muu sellise ning viidetest me üldse ei räägigi õhk vs kaabel, olgu ta siis 3G või 10G või 100G.

kusjuures majustisajuures võrdlesingi elioni 12megast netti, viisin oma routeri sinna ja võrdlesinreaktsiooniaegu jne.
mängin internetis online malet teiste maletajatega ... ja kui kogu mängu pikkus on 1minut, siis on see väga oluline,samuti on oluline pidevus - kaotad partii kui ühendus tõrgub. 4G on olemuselt pigem sarnane elioni DigiTV 12 megase paketiga kui 3G paketiga.
3G paketis saad 6 megase paketi puhul heal juhul 4..5 megasellist ühtset ... kiirust reaalselt pool maksimumist, sisi 4G olen ma näinud ainult maksimumi- mitte keskmist
Kui provinud pole, ei saa ka vastu vaielda.
olen juba 8 kuud 4G otsasja 3G ga interneti küll enam ei vaja. no metsas võibolla lepin.
laptopi sisene 4G modem võtab ühendust hetkeliselt.
kunagi sai proovitud ka seda esimest samsungi 4G pulka - küll see läkskuumaks ja oli pirakas ja kuidagi ühendus oli hädine nädal hiljem 4G routeriga proovides oli kõik super.
tööl on mul optiline kaabel ja arvutis 1000mega kiirustestid onnäidanudkiiruseks minu arvutini 775mega.
4G 12megase paketigasaan alati parema tulemuse kui ühendus on.
elioni kiirsutest andis praegugi 15,7 all ja 3,7 ülesse (pakett 12/4)
4G ontäiesti asjalik lahendus.
ma saan aru, et praegu on kasutajaid vähe, aga praegu ikkagi võrdleks seda pigem elioni püsiühendusega -ja kui seal 12megases paketis pilt jookseb, siis saab ka 4G sellega hakkama. Tegelikult muidugi peaks sedahoopis maha tegema, et vähem kasutajaid oleks:) saaksinkõikide 4Gseadmetega korralikku netti kasutada.
üldiselt on n wifirouterid ka juba üle õhu ikka päris võimekad, pole vaja siin MHz maha teha .. kõik läheb aina paremaks.
see kõik on fakt.