Mis kalid kaasfoorumlased arvavad,muidugi ei arva need midagi kes ise müügiga tegelevad,see ei puuduta meie netipodisid mis on täiesti vastuvõetavate hindadega.
Milleks ägestuda,misasja tehas annab hinnad ette millega müüa võinull kirjutas:No telli siis Inglismaalt!
Milleks selline teema?
Meil näiteks annab tehas ette hinnad millega peame asjad välja panema.Mis sellest,et nt Sakslastel on samad asjad odavamad.
Samuti annab Mart Tali Kaubandusele Dream Multimedia ette soovitavad hinnad, millega müüa.mustkass kirjutas: misasja tehas annab hinnad ette millega müüa võino sellist asja kuulen ma küll esmakordselt.
No sellest saan ma veel aru...soovitatavad...seal on tal mänguruumi ikkagi,mitte kindlad hinnad.tigekala kirjutas:Samuti annab Mart Tali Kaubandusele Dream Multimedia ette soovitavad hinnad, millega müüa.mustkass kirjutas: misasja tehas annab hinnad ette millega müüa võino sellist asja kuulen ma küll esmakordselt.
Värvide karneval
Sügise karneval! Imetabastes toonides ja võrratute õitega kimp sobib hästi pilkaselt pimedatesse kuudesse värvi tooma! Florist pakib kimbu kenasti paberisse. Vaas on pildil illustratiivne ja seda saab soovi korral eraldi juurde tellida.