Televiisori dilemma

Käesolev foorum on mõeldud vaid ostuabi saamiseks ja hinnapäringute tegemiseks.
Vasta
Kasutaja avatar
humanoid
Entusiast

Re: Televiisori dilemma

Postitus Postitas humanoid »

mustkass kirjutas:Ei tea kuidas teiste mudelitega (v.a. panasonic) aga LG-l keelati viimaste uuendustega THX ära.
No millega seda seletada :!: :?: Võtta ära THX :shock: mina ju THX´ga ju ainult vaatangi smile73
Panasonic TX-P50VT30E// 4G Telia TV // Ressiiver Yamaha R-N602
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

Sina võid oma panaga vaadata aga LG-l keelati viimase uuendusega THX sätted sevice menüüst kinni vot nii.Mina olen igal juhul igasugustest uuendustest peale seda hoidunud,päris kurja vaeva sai nähtud et eelmine soft tagasi saada.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

mustkass kirjutas:LG-l keelati viimase uuendusega THX sätted sevice menüüst kinni
saan ma õieti aru, et kinni keerati asi mida ametlikult sellel mudelil ei ole ja mille sisse lülitamiseks pidi minema "service" menüüsse millesse kodukasutajal tegelikult asja pole? :mrgreen:
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

Nojah,aga enne uuendamist oli võimalik vana softiga service menüüst THX aktiveerida,uue softiga enam mitte nii siis saigi vana tagasi suure pusimisega,sellepärast ma ei soovitagi LG-le nii usinasti neid uuendusi tõmmata enne ikka uurida mida ta teeb siis.Panasonicul ongi THX aktiivne kindlasti ka mõnedel teistel telekamarkidel LG vist ka nüüd osadel 2012 aasta omadel,ma pole enam nii väga huvi tundnud :mrgreen:
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Vasta

Mine “Ostuabi”