Alates 10 /08 / 2012 on väljas versioon PKG4.012EUA (http://www.sony.lv/support/en/product/KDL-22EX320)andyman kirjutas:Mul teleril tehasest tulnud soft peal: PKG 3.807EUA-0104elit kirjutas:andyman
EX720 softi uuendamisega saad ise hakkama (kui tahad).
Mis softi praegu uuendades saaks? Vaatasin, et sony.ee lehel ei paku mingit softi, esupport.sony.com pakub viimaseks softiks PKG 4.012AAA (aga see peaks olema mõeldud Ameerika turule).
Elisa Klassik üle õhu (end. Starman ZUUMtv)
Re: Zuum TV
Triax 110 0.8W 4.8E 9E 10E 13E 19.2E 23.5E 28.2E 36E
Triax 90 46E 51,5E 53E 55E 56E
Vu uno4k
Amiko Viper 4K v40
Triax 90 46E 51,5E 53E 55E 56E
Vu uno4k
Amiko Viper 4K v40
andyman
Sul pole vaja peadmurda USA ja EU softide vahel, kuna teler ise otsib ja loob ühenduse just Sinu telerile sobiva/vajaliku softi allikaga.
Kuna Su teler on ostetud EU-s, siis saad ainult EU-le mõeldud softi allalaadida (Sinu volist sõltumatta). Just selle tõttu ma ei viidanud aadressile, mida teatas swimmer.
Ma ju eelmises postis kirjeldasin kõike, mis Sul on teha vaja.
Sul pole vaja peadmurda USA ja EU softide vahel, kuna teler ise otsib ja loob ühenduse just Sinu telerile sobiva/vajaliku softi allikaga.
Kuna Su teler on ostetud EU-s, siis saad ainult EU-le mõeldud softi allalaadida (Sinu volist sõltumatta). Just selle tõttu ma ei viidanud aadressile, mida teatas swimmer.
Ma ju eelmises postis kirjeldasin kõike, mis Sul on teha vaja.
OK, tänud. Uuendasin softi ära. Peale softiuuendust ei hakanud Zuumi kanaleid enne näitama, kui pidin Conax-mooduli pesast korraks välja sikutama. Moodul on Neotion Cam Conax DVB - Cl.
Zuumi valisin, kuna seda saab ka suvekodus kasutada. Asun ise suht Haapsalu saatja leviala piiril, aga sain kõik 3 muxi kenasti toimima (Zuumboksi singnaal ca 45%). Ainult 45 kanalil langes tugevama vihmaga signaal totaalselt 5% peale. Samas 28 ja 59 kanali signaalitugevus jäi samaks.
Zuumi valisin, kuna seda saab ka suvekodus kasutada. Asun ise suht Haapsalu saatja leviala piiril, aga sain kõik 3 muxi kenasti toimima (Zuumboksi singnaal ca 45%). Ainult 45 kanalil langes tugevama vihmaga signaal totaalselt 5% peale. Samas 28 ja 59 kanali signaalitugevus jäi samaks.
Starman tõstab ZUUM`i hinda tulevast aastast. Jälle.
Arvel ilutsevad sellised read:

Arvel ilutsevad sellised read:
Teatame Teile, et seoses telekanalite poolt küsitavate tasude märkimisväärse tõusuga, hakkab alates 1. jaanuarist 2013 kehtima uus Starmani
teenuste hinnakiri. Seoses sellega on Teie poolt kasutatava KODU ZUUMtv paketi hind alates järgmise aasta 1. jaanuarist 8,99 eurot.
8.99 maksab zuumis L pakett juba ammu- ju sul mingi soodustus seni mis nüüd lõppes.
DVB-C, ZuumTV- Starman
Mina sellist kirja veel saanud pole, mul on 6,39 kuus põhikaart ja kaks lisakaarti 1/3 odavamalt. Eks see rõõmusõnum tuleb mullegi.
Eriti hästi elad.aandra kirjutas:Mina sellist kirja veel saanud pole, mul on 6,39 kuus põhikaart ja kaks lisakaarti 1/3 odavamalt. Eks see rõõmusõnum tuleb mullegi.
Mul tõsteti vist alguses 6.99 peale, siis 7.99 peale ja nagu viimase arve peal kirjas, tahavad uuest aastast hakata saama 8.99 või muidu...
Vaikselt hakkab üle viskama see pidev hinna kruvimine igasuguste ilusate loosungitega, samal ajal mitte mingit lisaväärtust lisamata. Seekord siis tõstetakse hinda: "seoses telekanalite poolt küsitavate tasude märkimisväärse tõusuga". Ei tea, kas selle teksti tõlge on: Zuum tv kliendid peavad hakkama solidaarselt maksma TV3/Kanal2 kaabel-tv maksu, mis tegelikult eetrit ei puuduta?
Sama jutt oli Starmani analoogpaketi arvel. Uuest aastast tahavad euri lisaks saada.serxx kirjutas:Seekord siis tõstetakse hinda: "seoses telekanalite poolt küsitavate tasude märkimisväärse tõusuga".
No mul samuti tõsteti 7,99 peale viimati.serxx kirjutas:Eriti hästi elad.aandra kirjutas:Mina sellist kirja veel saanud pole, mul on 6,39 kuus põhikaart ja kaks lisakaarti 1/3 odavamalt. Eks see rõõmusõnum tuleb mullegi.
Mul tõsteti vist alguses 6.99 peale, siis 7.99 peale ja nagu viimase arve peal kirjas, tahavad uuest aastast hakata saama 8.99 või muidu...
Tegin siis kalkulatsioone, et kas tasub lisaks Elioni teine vaatajakoht võtta. Tasuvusaeg, IPTV boxi ost ja lisapakett Elionis, et näha kõiki samu kanaleid, mis Zuumis, tõstsid tasuvusaja 23. komakohaga kalendrikuu peale. Ilmselt tuleb nüüd ikka Elioni box lisaks võtta.

- vanemleitnant
- DigiTVfänn
Kuidas arvutatakse televisiooni vaatamise tasuvusaega? Minu meelest on näiteks zuumi paketi hind samasugune kulu nagu Postimehe tellimus.zoom kirjutas:Tegin siis kalkulatsioone ... tõstsid tasuvusaja 23. komakohaga kalendrikuu peale
TriaxUnix-100, maapind 11 m, antenn 7 m maapinnast, suund Espoo
DVB-T2: LG OLED 65A13LA + AppleTV + TeliaTV
DVB-T2: LG OLED 65A13LA + AppleTV + TeliaTV
Mingit tasuvusaega pole mõtet arvestada- nagunii starmani hinnad tõusevad selle 23 kuu jooksul.
DVB-C, ZuumTV- Starman
Elionis 2. koht on tasuta ja kasutatud box-i saad 20-30€zoom kirjutas: No mul samuti tõsteti 7,99 peale viimati.
Tegin siis kalkulatsioone, et kas tasub lisaks Elioni teine vaatajakoht võtta. Tasuvusaeg, IPTV boxi ost ja lisapakett Elionis, et näha kõiki samu kanaleid, mis Zuumis, tõstsid tasuvusaja 23. komakohaga kalendrikuu peale. Ilmselt tuleb nüüd ikka Elioni box lisaks võtta.

DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Muide, lisavaatajakoht Elionis on tasuta. Starman tahab selle eest raha. Muidugi boxi eest tuleb mingi leping kirjutada (rauarent või väljaost).
Ostad kasutadud Elioni boxi 20-25 euri eest ja teise lisakoha saad tasuta (ilma lisakuumaksuta).
- peeter3000
- Digivanake
Soome Digita saadab selle lausa DVB-T kaudu.elit kirjutas:andyman
EX720 softi uuendamisega saad ise hakkama (kui tahad).
Ühendad teleri RJ45 pesa ruuteriga.
Valikud: Home > Seaded > Tootetugi > Tarkvara värskendamine
(Kui teleris on mingi väga vana softi versioon, siis kaks viimast valikut võivad olla teistsuguse nimetusega).
Kui jõuad küsimuseni "Kas soovid alustada tarkvara allalaadimist?", siis JAH puhul toimetab teler ise kuni võiduka lõpuni. Aega kulub ca 4 minutit.
Softi uuendamisega midagi ei kaota.
Uus soft Sonyle saadaval 12-26.11.2012 ( PKG1.504EUA-0002 )
http://www.digita.fi/yritykset/yhtio/me ... .1821.news
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922