Tänud abi eest. Multiuser, millisest saidist see TVxb neid eesti kavasid alla tirib, huvi päras küsin?
Mina olen hetkel leidnud järgmise lahenduse. Kui kellelgi huvi on, tehke järgi

1) Webgrab-nimeline utikas (
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=140590) vurab windowsi masina peal. Teoreetiliselt peaks see töötama ka linuxis "mono" nimelise .net-käituri abil, aga seda pole mul seni õnnestunud vähemalt ARM protsessoriga varustatud Raspberry Pi peal teha. Pikemas perspektiivis siiski teoreetiliselt võiks ka see võimalik olema, erinevalt native windowsi rakendustest, mis nõuavad wine-i ja inteli proset.
2) Webgrab-il on kaasas hulk konfifaile kavasaitidelt grabimiseks. Eesti kanalite kavad leiab ta siit:
en.timefor.tv
3) Scheduleerisin windowsis taski, mis kõigepealt korjab webgrabiga kavad kokku ja siis kopeerib scp-ga vastava loodud guide.xml-i Raspberry mälukaardile.
4) Raspberry-s jookseb jällegi cron-i task, mis saadab tulemuse perioodiliselt tvheadend-i. Sellega nägin ehk kõige rohkem vaeva, aga õige süntaks on järgmine:
cat /home/pi/guide.xml | nc -U /home/pi/.hts/tvheadend/epggrab/xmltv.sock
mõnedel linuxi platvormidel pole 'nc -U' valikut olemas, alternatiivina töötab ka socat-i abil:
socat UNIX-CONNECT:xmltv.sock STDIN < guide.xml
5) Pärast seda ilmub epg-kava maagiliselt tvheadend-i veebiliidesesse (ja on kättesaadav ka xbmc-s live-tv alla, kui vastav addon on seal muidugi installeeritud).