Panin keskmiseks 19,2(punane)
Left on 13 ja right 4,8
siis miks viimasel pidil LNB valele poole viskab ja sinine(13,0) peaks ju kahe vahele jääma ?

19.2E vajab suuremat peeglit. Seepärast ongi mul praegu (80cm) see keskel. Samas kui 4,8 ja 13 ei vaja seda magusat pinda.Antenni keskkoht on kõige "magusam" koht
võid ju ka kohe avalikustada et 19,2 sul tsentrisAnaloogTV kirjutas:Homme viskan pildi üles mis pidi mul on. Mõne mehe arvates ulmevaldkonda kuuluv kooslus.
See jutt on täiesti mööda. Nii, et pole mõtet kommenteerida, sest ta on midagi taolist, et kui suurtükk panna külili, siis saab tulistada nurga taha.muhlui kirjutas:19.2E vajab suuremat peeglit. Seepärast ongi mul praegu (80cm) see keskel. Samas kui 4,8 ja 13 ei vaja seda magusat pinda.Antenni keskkoht on kõige "magusam" kohtEga mis see offset siis muud on kui pead on 1-s ääres.
Et kui keerata pann 90 kraadi siis tuleks ju vertikaal otse ja horisontaal nurga alt sisse.
Vist ?!
Aga vat ei ole 19.2.mustkass kirjutas: võid ju ka kohe avalikustada et 19,2 sul tsentrisära panni suurust ka unusta märkida...
mis siin siis ulmevaldkonda peaks kuulumaAnaloogTV kirjutas: Mõne mehe arvates ulmevaldkonda kuuluv kooslus.
Vat ei teavalgekotkas kirjutas:mis siin siis ulmevaldkonda peaks kuulumaAnaloogTV kirjutas: Mõne mehe arvates ulmevaldkonda kuuluv kooslus.