Sombi kirjutas: Sa mõõdad panni suurust kindlasti ka mööda kumerat pinda, mitte läbimõõtu
sina väidad et mõõda ovaalset pinda.
kui mõõda ovaalset pinda siis on ju diameeter veel suurem
Triax 90 on 95cm ülalt alla kui mõõda ovaalset siis kusagil 3cm veel suurem ju
Inverto Black Ultra LNB huvilistele - minu "ressursid" on otsakorral aga võibolla saab teid aidata meie foorumi liige peeter3000 ( juhul kui on piisavalt soliidne hange).
Otsige palun temaga kontakti - aga huvi peaks siis ikka oluline olema.
Peeter3000 - kui ma nüüd midagi valesti teatasin, anna teada. Kustutan siis kohe selle sõnumi. Muidugi saad ju vajadusel siin ise lisainfot jagada...
Ja kui on väga kiire, siis kaalu TWIN-i ostmist, mida pakutakse kohe, sest ega single kaugelt tellimine oluliselt odavam tule ning ajakadu on niikuinii.
Ja kui on väga kiire, siis kaalu TWIN-i ostmist, mida pakutakse kohe, sest ega single kaugelt tellimine oluliselt odavam tule ning ajakadu on niikuinii.
Mina tellisin neid mõni aeg tagasi.
Minul on vaja vähemalt 10 tk, võib ka rohkem...(igaks juhuks)
Aga tarneprotsess pidi aega võtma.
Ja minul on aega küll, antenni ülespanek toimub alles siis kui "valge sitt" on juba ammu kadunud ning väljas on normaalne töötemperatuur.