mønster kirjutas:valgekotkas kirjutas:..lahendust stiilis "ostan poest jupid/laon kasti mille panen teleka alla/lasen selga proge/annan naisele puldi kätte/kõik on rahul" ei ole

Nii ta on. Tahaks vahelduseks linuxi peale midagi teha, aga tjah.. mu kahe-aastane on veel enam-vähem puhas leht, aga viie-aastasest ülespoole on need, kelle jaoks interaktiivne meedia = Windows. Kui mul õnnestuks nõudepesumasinale hiir ja Windowsi stiilis menüü külge kruvida, naine oleks arvatavasti õnnelik..
Mnjah... Aga anna naisele - lastele algatuseks kasvõi mõni ubuntuline närimiseks. Võib juhtuda, et asi polegi nii hull, kui arvatakse. Linuxi, kui keerukuse etaloni, maine on visa kaduma. Isegi, kui tihtipeale on ta Windowsist palju mugavam. Kui vaid õiged trikid selgeks saadakse. Viimast pisipehmet viimaste KDE ja Gnome'ga võrreldes valiks mina just linuxi lahenduse. Saab kogu igapäevase kontori ja suhtluse jaoks vajaliku süsteemi suhtkoht lihtsalt püsti, selle asemel, et mingeid Windowsi lisaprogramme otsida ja eraldi installida.
Seni teen oma põhilised toimetused downgrade'tud XP peal. Olen vahelduvalt ka Linuxi keskkonnas. Pisipehme aknad on vajalikud just spetsiifiliste rakenduste korral, koduarvutis niiväga mitte.
Aga tulevik on aknamaailmas tume. Ise tarkvara luues, on välja tulnud üsna palju W7 uusi veidrusi, mis teevad progejate elu ikka parasjagu põrguks. Paistab, et turvalisuse nimel on nad hakanud p**se kaudu hambaid ravima

Kuidas see (vaba) tarkvara arengule mõjub näitab ainult aeg.