kuidas vene peaga on tegid ise või panid originaal ringpol,originaal annab sulle kindlast parema signaalilaksu kui see plasttükiga veiderdis

VU+ SOLOopen pli 3.0,mis tüüner sul on sorry kui kusagil eespool oli juba kirjas ei näinud
kuidas vene peaga on tegid ise või
http://www.lyngsat.com/Eutelsat-36A-36B.htmlmuhlui kirjutas:Oleks vaja sagedust, millega 36E otsida. Ringpolarisatsioon siis.
12226L 27500 3/4muhlui kirjutas:Oleks vaja sagedust, millega 36E otsida. Ringpolarisatsioon siis.
Mu isetehtud ringp. ei kõlba karu saba allagi, Vist.originaal annab alati parema signaalitugevuse
muhlui kirjutas:Mu isetehtud ringp. ei kõlba karu saba allagi, Vist.originaal annab alati parema signaalitugevuse
L-ga saan siis mingi 41 kui pea pn keeratud vertikaalist mingi 90kraadi. Siis R-i ei tule üldse. Võrdselt ei õnnestu (võrdselt LjaR) üle 31% signaali välja võluda. Kui 34% signaali kätte saaks ,siis enam ei ruudutaks. Muidugi on pann ka väike (80cm) ja tsentris on 19,2E
No mul teises ääres 0.8W ja tuleb ilusti. Seepärast 36+0,8/2=18,4 Mis on 19.2-e kõige lähemal. Ehk siis tsenter.Loomulikult ei tule 16,8 kraadi tsentrist väljas miks nii panid,sulle ju eespool seletati kuidas vaja panna 80 panniga 28,2 foolusesse 36,0 ühele ja teisele poole 19,2
Pann on külgsööduks veidi väike nii suure nurgaga ja koonduv kiir on ellipsikujuline.muhlui kirjutas:Mu isetehtud ringp. ei kõlba karu saba allagi, Vist.
L-ga saan siis mingi 41 kui pea pn keeratud vertikaalist mingi 90kraadi. Siis R-i ei tule üldse.
Enam ei soovi "peenemat näputööd" - kraadidega katusel teha, tellin uue, õige pea arvatavasti.Aga see, et pead LNB-d 90 kraadi keerama, tähendab, et depolarisaatori plaat ise on 90 kraadi valesti
Kõik 0,8W tuleb ilusasti üle 800 kanalimuhlui kirjutas:No mul teises ääres 0.8W ja tuleb ilusti. Seepärast 36+0,8/2=18,4 Mis on 19.2-e kõige lähemal. Ehk siis tsenter.
mustkass kirjutas:Kõik 0,8W tuleb ilusasti üle 800 kanalimuhlui kirjutas:No mul teises ääres 0.8W ja tuleb ilusti. Seepärast 36+0,8/2=18,4 Mis on 19.2-e kõige lähemal. Ehk siis tsenter.Seda ma küll ei usu
Midagi võid ju saada.