tigekala kirjutas:Tead, mul on sügavalt ükskõik, kas istub või asub.
Vähe sellest, et kirjutab vales teemas... ka sellest teemast, millest tema üritab kirjutada, ei jäga ta mitte midagi.
Vabandan, et teemat solkisin, vaatasin, et 28,2E ja arvasin, et siin võib seal asuvate satelliitide kohta küsida, ei teadnud, et peaksin veel eraldi teema tegema teiste samal positsioonil asuvate satelliitide kohta.
Sul on õigus, ma ei tea tõesti antud valdkonnast eriti midagi, see oli ka põhjus miks ma siia tulin. Olen tänulik, et siin on inimesi, kes on nõus rumalale asju kannatlikult seletama. Olen oma 15 aastat mitmesugustes, peamiselt arvutialastes listides ja foorumites istunud - osades olen saaja, osades andja, kolmandates mõlemat. Teisi lolliks pidavaid ninatarku on ikka ette sattunud, aga ise pole ma kunagi algajale tema teadmatust ette heitnud, vaid ikka aidata püüdnud, kui mul antud valdkonnas oskusi ja kogemusi on. Soovitus - sa ei pea minust välja tegema, kannata lihtsalt ära, kui ma ka vahel lollilt küsin. Küll keegi ikka vastab ja nii ma targemaks saangi. Tänan tähelepanu eest