Henkka kirjutas:Minu soov olek saada enda DM7020HD sisse selline DVB-T (maapealne digitaalTV) tuuner mis ka meil nähtavat DVB-T2 pilti suudaks näidata.
no vot!
olles väsinud oma vanast DM800-st ja olles tiba kitsi DM7020HD (no T2) peale raha kulutama, otsustasin eksperimenteerida uute mänguasjadega.
Ostsin Vu+ Solo2 (kuigi lnb-d on single) Lobsterist, Tallinnasse koos transaga 320.- E, lisaks ostsin Hauppauge Nova T2 nanosticki
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004 ... UTF8&psc=1 mis läks maksma umber 74.- E.
Nüüd, olles mõned päevad katsetanud, ütlen sirge seljaga, Solo2 on hoopis teine ajastu, isegi DM800SE-ga võrreldes.
KIIRE, KIIRELT, KIIRESTI!
Veel sellise raha eest!
Samas, minu kannatuste rada - :
Algatuseks lasin OpenPli3.0 peale ja kurvastusega nentisin, et T2 sticki jaoks ei lase drivereid peale, puuduvad repost.
OK, foorumis nagu lubatakse asi korrastada, ei hakanud ootama.
Järgmiseks, lugedes samas teemas BH image kohta kiitvaid hinnanguid otsustasin katsetada.
Selgus, et peale aastaid elamist OpenPli peal, oli see image minu jaoks saatanast. Topitud täis lugematu hulk funktsioone millel teleka vaatamisega seost pole.(Skinnid õudsed, aga ilu teiste silmades. Mitte minu!)
Samas T2 pulga tundis kohe ära, aga scannida ei lasknud, Lõpuks mängides erinevate seadetega, sai T2 pulga tööle, kanalid scannitud.
Tuunides imaget edasi, avastasin ühel hetkel, et ei näe enam T2 pulka.
KOPP tuli ette.
Järgmiseks lasin peale VIX image. Käivitudes leidsin, et vilesi pole eriti peale pandud, T2 pulka ei näe. Läksin download plugin, installisin dvb-usb-em28xx driveri ja peale restarti oli T2 pulk tüünerite nimekirjas.
Tüüneri seadetes valisin Terrestial provider: Russia:DVB-T/T2, sest kui oli Scandinavia T, siis pilt ruudutas ja hakkis.
Peale seda, kui olen image igasugu viledest ja mitte vajalikest driveritest puhtaks lasknud, arvan et jään esialgu selle image juurde kuniks OpenPli T2 driverite asja korda saab.
Hetkel on olukord selline, kõik mis mul vaja, töötab. DVB-S2, DVB-S, DVB-T2, DVB-T, *,ISO(DVD), *,mkv, *.avi,*.mp4, cam=Oscam.
*Kui tüüneri seadetest väljuda kasutades ainult EXIT nuppu ilma vajutades "Zap back to service", siis teeb box restardi!