Andke head inimesed nõu... Vanematel mure, mida kohalikud spetsialistid ning kaasaarvatud ma ise ei ole suutnud lahendada.
Ei saa korralikku signaali kätte, kuigi Koeru mast ainult 14 KM. Kohalikud spetsialistid väidavad et signaali vastuvõttu segab kohe üle tee olev plekk-katusega kirik. Kokku ostetud juba päris mitu antenni.. hetkel peaks olema kasutusel Antenn ISKRA DTX-48 (http://www.merge.ee/index.php?page=shop ... 53&lang=et)
Pilt oli ees, tõsi kui mõni suur auto mööda sõitis, siis ruudutas teinekord, aga said hakkama. Nüüd ostsin emale uue teleka (LG 32CS460), aga tundub et sellel pole tüüner just kõikse tundlikum ja pilt oli enamus aega ruuduline... olin sunnitud boksi ka järgi jätma... Ehk siis ebanormaalne olukord. Ükskord naabri poeg ka madistas ja nüüd vaatasin et antenn on üldse Tallinna peale keeratud... proovisin ka, aga sealt ei saanud mina midagi kätte.
Kas mõni foorumlane on ehk kuskilt Järvamaalt ning viitsib mingi mõistliku rahaga asja vaatama tulla. Ei pea otseselt olema muidugi Järvamaalt, aga Jõhvist sõitmine ilmselt läheb jõle kulukaks

Võin ka ise veel putitada, aga andke nõu mida vaadata/kontrollida, milline antenn, võimendi ja kuhu suunata? Kaablid on kõik uued veetud, isegi Mergest anteeni ostes anti ka miski võimendi mille panin vahele, aga ikkagi ei tööta. SAT'i nüüd ka ei tahaks selle väikese asja pärast sinna püsti panna.