Tõsiselt rääkides-
Aga kui suur on tarbimine, keskmiselt???
Kusjuures, Ka led teleka etiketilt leiab maksimum tarbimisvõimsuse:

Õnneks saab vähemalt raadio kuulamise ajaks ekraani välja lülitada...

Miks välistatud? Paneele toodavad vist nagunii kõigile kas Samsung või Sharp.Energizer kirjutas:... poleks omale LG LEDi võtnud,vaid valinuksin midagi Panasonicult. Äärmisel juhul Sharpilt...
Philips ja Samsung, odavad või kallid, oleksid igal juhul välistatud.
Pildi paranduse settingud tuleb hoopis miinimumini viia,mitte vastupidi.moij kirjutas:Mõlemal sai enne võrdlemist pildi paranduse settingud maksimumi peale keeratud.Energizer kirjutas:
Sinu kahele lisaks ma veel juurde põhikama, mida mina olen tarbinud siiani - torrentstaff. Ehk siis juba kolm allikat, kust pritsib HD-d. Olgu märgitud, et Eesti eetrit pole ma kunagi tarbinud. Siis veel näiteks lapsed tarbivad juutuubi hd striimi teleka kaudu (Masha i medved). Lisaks Vieral on hunnik HD kanaleid(tasulised) striimitavad otse netist jne. Ei saa öelda, et pole materjali tarbimiseks. Jah 9a tagasi, kui sai esimene HD-d esitav seade muretsetud, siis tõesti oli nutune olukord.Energizer kirjutas:Nojah... kisub natuke jälle põhiteemast kõrvale,
Tekib lihtsalt küsimus, milleks Eestis üldse omada HD telekat, kui sateliitvastuvõttu ja optilise meedia võimalusi mitte arvestada???
Vana see HD standard juba on? Wikipedia andmetel massülekanded algasid Euroopas 2004... Esimest prototüüpi ja katseülekandeid ei arvesta...
Plasma on muidugi odavam, aga mulle nt ei meeldinud mõte, et ostan LG plasma mis keskmiselt võtab ca 90W. (plasmaparteilased ärge solvuge, mul omad põhjused miks eelistasin LEDi).
h6bekuul kirjutas:Energizer kirjutas:.
Ja noh.....plasmaga on nii, nagu autodega. Kes valib omale sõiduriistaks 80kw-se liikuri, kes 180kw-se
Vat see on muidugi õige aga ei tulnud kohe võrldemise juures selle peale.mustkass kirjutas: Pildi paranduse settingud tuleb hoopis miinimumini viia,mitte vastupidi.
Jääb siiski väike kahtlus, miks tehaste insenerid on täielikud idioodid, ja meie siin targemad oleme.kalvis kirjutas:parim pilt just saavutada ilma pildiparanduseta. Pildiparandust ei saagi tihti välja lülitada ja tuleb leppida sita pildiga
Saksa turul täna:Energizer kirjutas: küsimus suurele ringile, kas Plasmade seast normaalse hinnaga A klassi energiatarbega mudeleid kah esineb?
Aga muidu jah, maitse üle ei vaielda...
Pildiparandus soovitavalt miinimumini meie niigi sita kvaliteediga SD pilt ei kannata lihtsalt rohkem lisada,need insenerid pole arvestanud et sellise kvaliteediga saateid üldse esineb,kui HD pilti vaadata siis võib pildiparandus olla ka keskmisel või isegi kõrgemal tasemel,midagi halvemaks küll ei lähe,paraku meie pilt seda ei kannata.vanemleitnant kirjutas:Jääb siiski väike kahtlus, miks tehaste insenerid on täielikud idioodid, ja meie siin targemad oleme.kalvis kirjutas:parim pilt just saavutada ilma pildiparanduseta. Pildiparandust ei saagi tihti välja lülitada ja tuleb leppida sita pildiga
Ei ole DVB-T2 kahjuks... Aga... Millal Eestis reaalselt DVB-T2 vaja läheks???moij kirjutas:Räägi kas sa LG 32LS570S mõne umbes samas hinnas Samsungi või Philipsiga ka kõrvuti oled pannud?
Kas tal DVB-T2 ka sees on, meie netipoodides ja üldse internetis valitseb selle kohalt täielik segadus.