Ma vaatasin oma teleri eelsalvestatud sattide nimekirja, päris pikk loetelu, käsitsi pole vaja midagi muuta, kui just mõni transponder vajab eraldi sisselugemist, kõigi eelduste kohaselt peaks soovitud sati kinnipüüdmisdeks piisama korralikult häälestatud antennist mis vastab vajalikele vastuvõtutingimustele. Valid listist sobiva sati ja loed sisse.mustkass kirjutas:Kas sa tõesti arvad et see teleka sisemine tüüner töötab sul 100% nende sattide peal,minu soovitus sulle kui tahad et sul kõik ikka ok töötaks osta eraldi HD võimeline vastuvõtja või arvad et väänad talle 10 pead taha ja töötab nigu miilinki... smile174
Nagu sanders ütles, on piirang vaid 1.0 protokolli ulatuses, miks, ma vastust ei tea, tehniliselt üle koormata pole võimalik sest switch lülitab vaid ühele LNB-le korraga.
Kõik see ei tähenda et teleka raud vilets oleks, kindlasti oleks tehniliselt võimalik ka kahe DVB-S tuuneriga analoogset LED/plasma telerit võimalik toota, mis tõstaks aga hinda.Arvestades et telekal juba on kolmiktüüner.+ Secam analoogvastuvõtt.
Kindlasti oled kursis palju kaksiktuuneriga sativastuvõtjad maksavad, mina ise maksin 3 aastat tagasi 6500 vana raha.Teleka puhul pane kolmandik otsa.