Paluks abi
Paluks abi
Sai endale nüüd SS2 muretsetud.Installiga sain hakkama ja kanalid leidsin ka üles.Vabade kanalitega pole probeemi, aga kas keegi suunaks natuke kuidas kinniste kanalite avamine käib?
- kanajuurikas
- Entusiast
Palun vaata siia http://dvbee.de.vu/. Seal kõik olemas, mis vaja.
Tänud et aitasid, aga aitasid sandi lavale ... . Olen alles päris algaja sellel alal, aga huvi on suur. Saaks kuskilt Eesti-keelset teavet selle kohta, kuhu ma need ,,yankse,, ja ,,shlcrypt,,-id paigutan ja mis edasi teha? Kahjuks mul keelte peale erilist annet pole Ja paistab et ise ma katse-eksitus meetodiga hakkama ei saa. Internet on ka ainult dial-up, nii et nende jubinate allalaadimisega on veitsa nihu.kanajuurikas kirjutas:Palun vaata siia http://dvbee.de.vu/. Seal kõik olemas, mis vaja.
Kui võimalik siis aidake palun.
Mnjaa...iga algus on raske, kuid samas ka üllatavalt lihtne
Vaja läheb sul vaid kahte asja- softkämmi ja võtmefaili. Esimese saad SIIT. Kopeeri kõik nood üksikud failid otse Progdvb peakausta. Võtmefaili saad näituseks SIIT. See samuti peakausta.
Ja edasi on juba lihtne- mis avaneda saab, see ka avaneb. Hetkese seisuga peaks pakettidest tulema TPS, Polsat, AB, Cabo, MTV'd, osaliselt Canal Sat France ja Hollandi Digitaal, lisaks veel üht-teist...
Edu

Vaja läheb sul vaid kahte asja- softkämmi ja võtmefaili. Esimese saad SIIT. Kopeeri kõik nood üksikud failid otse Progdvb peakausta. Võtmefaili saad näituseks SIIT. See samuti peakausta.
Ja edasi on juba lihtne- mis avaneda saab, see ka avaneb. Hetkese seisuga peaks pakettidest tulema TPS, Polsat, AB, Cabo, MTV'd, osaliselt Canal Sat France ja Hollandi Digitaal, lisaks veel üht-teist...
Edu

[quote="pint"]Mnjaa...iga algus on raske, kuid samas ka üllatavalt lihtne
Ennäe imet!!! Hakkaski tööle. Suurimad tänud. Süües kasvab isu...
kas need minu poolt eelpool küsitud pluginad pannakse samuti peakausta,
või mis nendega teha? Ette vabandades, et nii võhik olen

Ennäe imet!!! Hakkaski tööle. Suurimad tänud. Süües kasvab isu...
kas need minu poolt eelpool küsitud pluginad pannakse samuti peakausta,
või mis nendega teha? Ette vabandades, et nii võhik olen
pint kirjutas:Nende kahe eelpool nimetet asjadega polegi midagi teha- shlcrypt ma saan aru, on hoopis teisele dvb softile ja yankse on samasugune softcam, nagu s2emu'gi.
Maitse asi, kumba kasutada- viimati, kui yankse'd proovisin, jättis osad asjad avamata, s2emu seevastu töötab laitmatult.
Mul on ühe taldriku peal 3 silma.Sirius,Astra ja Hot Bird. Tänu selle
s2emule avas ta Hotilt umbes 40 kanalit(kodeerituid) aga Astra ja
Siiriuse kinnised kanalid püsivad kinni. Saan aru, et neile oleks vaja teisi
võtmeid, aga kust neid saab ja kas siis on uut softcam-i ka vaja?
Ega jah, rohkemat paraku ei tulegi. Sky, D+, Via kõik kinni ja ei avita siin uus softcam ega midagi. Ainus pääsetee ehk c**ds**r**g, kuid see juba omaette teema...
Kui just vabadest ukrainlastest lugu ei pea, soovitaksin siriuse pea hoopis thorile (1W) suunata. Saab vahelduva eduga Canal Digitali vahtida. (hetkel nagu näha, on conaxi pildid jälle ees)
Kui just vabadest ukrainlastest lugu ei pea, soovitaksin siriuse pea hoopis thorile (1W) suunata. Saab vahelduva eduga Canal Digitali vahtida. (hetkel nagu näha, on conaxi pildid jälle ees)