Elioni uus Nuti TV

Vaba vestlus igal teemal mis puudutab digitaaltelevisiooni
siil udus
DigiTVfänn

Re: Elioni uus Nuti TV

Postitus Postitas siil udus »

igal juhul väga mugav ja kiirem kui vana lahendus.
Igalpool kõik ütlevad, et jube aeglane on uus. Saatekava ja info ebamugav jne.
Ses suhtes imelik nagu, et kuidas see siis on. Mustkass, kas sul oli enne Amino box?
Sellega võrreldes pidi vist natuke kiirem olema?
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

siil udus kirjutas:
igal juhul väga mugav ja kiirem kui vana lahendus.
Igalpool kõik ütlevad, et jube aeglane on uus. Saatekava ja info ebamugav jne.
Ses suhtes imelik nagu, et kuidas see siis on. Mustkass, kas sul oli enne Amino box?
Sellega võrreldes pidi vist natuke kiirem olema?
Ei olnud Amino,mul mõlemad motorollerid 1903 ja 1003,olid enne ja on ka nüüd
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
siil udus
DigiTVfänn

Postitus Postitas siil udus »

Aga miks ma loen täna mitmes lehes avaldatud Elioni Uue Nuti TV artiklite kommentaarides absoluutselt selliseid kogemusi:
talume kõike rahulikult... / 09:22, 5. nov 2013
...Teenust,mis varemalt toimis laitmatult...no ütleme,et peaaegu laitmatult,on asendatud teenusega, mis pidevalt kinni jookeb,tõrgub töötamast ja kui töötabki,siis on uimane ja menüü segane. Lisaks kõigele ka kallim. Kas sellist elioni teenust me soovisimegi...?
Kutsun üles boikoteerima...
http://www.ohtuleht.ee/552440/kommentaarid

http://maaleht.delfi.ee/news/tarbija/ta ... 1&no=0&s=1
mihkel7
Edasijõudnu

Postitus Postitas mihkel7 »

Tervist, olen ka siis 10päeva uut Elioni TV kasutand. Ma küll kindel ei ole et ta kiirem on, võib-olla 22,7% on :-) . Aga ma jaman pildi sättetega. Millised on parimad pildi seaded? Pilt jõnksutab ja ka heliga on sama jama. Mõnedel kanalitel ei mahu pilt ekraanile, just subtiitrid. Tänades Mihkel7
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

mihkel7 kirjutas:Tervist, olen ka siis 10päeva uut Elioni TV kasutand. Ma küll kindel ei ole et ta kiirem on, võib-olla 22,7% on :-) . Aga ma jaman pildi sättetega. Millised on parimad pildi seaded? Pilt jõnksutab ja ka heliga on sama jama. Mõnedel kanalitel ei mahu pilt ekraanile, just subtiitrid. Tänades Mihkel7
Ekraani seaded - vaikimisi
Videoväljundi seaded - 1080i või 720p(1080p-ga hakkab jah jõnsutama)
Teksi suurus - mul pandud - suur,siis hea infot lugeda,kui väiksema diagonaaliga telekas siis võid ju väiksem ka jätta.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
mihkel7
Edasijõudnu

Postitus Postitas mihkel7 »

Tänan, proovin järele. Mihkel7
Kasutaja avatar
rait01
Digivanake

Postitus Postitas rait01 »

Mina vahetasin elioni starmani dvb-t vastu palju parem kui elion. Elion sööku sitta. Oma uue nuti tv-ga. keeras toimiva asja peese
Minuga on paljud nõus elioni klendid
SD vabalevi err kanalid tuleb kinni panna esimesel võimalusel. FM raadio tuleb ka kinni panna ja üle minna DAB + raadio peale.
indrpo
Entusiast

Postitus Postitas indrpo »

rait01 kirjutas:Mina vahetasin elioni starmani dvb-t vastu palju parem kui elion. Elion sööku sitta. Oma uue nuti tv-ga. keeras toimiva asja peese
Minuga on paljud nõus elioni klendid
Et mille poolest siis parem?
Kasutaja avatar
roska
Digivanake

Postitus Postitas roska »

Ma ka ei saa aru, mille poolest see parem. Tegemist on kahe täiesti erineva tootega, täiesti erinevale sihtgrupile. Ma pigem ütleksin, et Sa kasutasid siis enne endale sobimatut toodet, kui Zuum on parem. Zuum on puhas säästutoode, Elioni nuti TV on inimesele, kes tarbib rohkem telerit ja on üldiselt jõukam.
Foorumil
Kasutaja avatar
Plinn
Entusiast

Postitus Postitas Plinn »

Sama siin. Olin mitmeid aastaid zuumi klient ja olen nüüd mõned aastad ka Elioni nuti-tv klient. Umbes aastajagu olid mõlemad variandid korragagi. Zuumis ei ole ju ühtegi võrreldavat funktsiooni, mille puudumise või äramuutmise eest Elioni pidevalt sõimata saab. Kuidas neid võrrelda? Numbriklahvid vist ainult? Rait01 mis tegid siis ja kas see toiming oli möödapääsmatu, et Elioni uuenduse ohvriks langesid, või mis sundis Sind tema teenusest loobuma?
Tervitused trumpistadele ja muudele kodumaistele Kremli käpikutele: https://www.youtube.com/watch?v=EPZ8hdxc9UI&app=desktop
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

Postitus Postitas Energizer »

Asi pole numbriklahvides. Rait01 tahtis vist öelda seda, et Zuumi puhul on kasutamine lihtsalt harjumuspäraselt lihtne. Boks, telku sisse ja vaata palju jaksad+ piiramatu salvestusvõimalus, kui sul on sisemise kettaga box. Lõvi puhul on aga kasutamine tehtud ebamugavaks, teatud asjade konfigureerimiseks on lausa kahte puilti vaja. Pidevad tarkvarauuendamised, restardid, kokkujooksmised jne jne...
Väga "mugav" eksole....

teenused iseenesest on küll erineva "põhja" peal, aga lõppkasutaja vaatepunktist, st lõppeesmärk, näidata pilti, on sama.
Küsimus on, kuidas seda tehakse ja siin on Lõvi vs kaablioperaator vs DVB-T väga suured käärid mugavuses. Igaüks otsustagu ise, kummas suunas.

Ma ei kujuta ette, kui nt Starman telliks KAONilt Lõvi eeskujul samamoodi uued boksid või uue tarkvara, kus oleks kogu GUI nooleklahvide peal....
Või äkki on maailmas samasugune trend kus suured meediakompaniid panevad kasutajad sunnitud valikutega seisu..sest see mida Lõvi teeb on just kliendi asetamine sunnitud valikutega seisu. ON üks valik ja ainuke valik - lilla pult, lilla GUI , lillad arved, millal ometi hakatakse müüma lillat värvi telereid, mis näitaksid ka telesignaali ainult lillas toonis???? Valikuid on veel- lillat värvi sülearvutid...

Masendav. Kusjuures käisin möödunud nädalal oma sõbra juures, tal lõvi iptv, väga harjumatu oli vaadata, kui ekraanimenüü lahti võttis oli üle ekraani kõik üks lilla.
Ise olen lillast vaba.
indrpo
Entusiast

Postitus Postitas indrpo »

Energyzer, sinu arvamus on Google abiga tervele maailmale niigi selge.
Ma just tahaks teada mida ikkagi Rait oma postituses öelda tahtis.

Küsimus ei olegi selles mida pakutakse vaid selles mida klient vajab. Kui ta tõesti vajas kanaleid 1-33 vms seal Zuumis nüüd ongi, siis on selge.
Elion on hoopis nutitv teenus. Võin ju samamoodi teleri seinale lükata ilma igasuguste ketasteta ja boksideta ning üle võrgu saateid tagantjärgi vaadata. Nii nagu youtube või nagu tasuline netflix, ka nemad striimivad sulle videot võrgust, mitte ei paku kõvakettaga boksi millele see film salvestada.
Ajaline kestvus ei mängi suurt rolli aga igaüks saab ilmselt siis valida kas panna ketas telerile sappa ja sinna hulganisti õhu- või kaabeldigist saateid salvestada mida saab siis aastate pärast järelvaadata või tarbida teenust igapäevaselt väikese viitega ning reklaamivabalt. Maitse asi, ilmselt ei suruta eesti inimestele kumbagi vägisi peale, võta üks või jäta teine.
Foorumil
Kasutaja avatar
Plinn
Entusiast

Postitus Postitas Plinn »

Ehhh... no ma kohe ei tea kust alustada või kas üldse tohin - äkki määrin ennast veel mõne värviga kokku ja proovi siis tõestada, et sa pole seda või teist värvi..
Alustuseks: tean, et on erinevaid teenusepakkujaid ja et neist Starman pakub nii antenniga kui kaabliga maksulist televisiooni. Seda selleks.
Aktiveerusin just selle peale, et inimene väitis, et vahetas Elioni televisiooni Starmani ZuumTV vastu. Ja mind siiralt huvitaski see, miks inimene sedapidi otsuse tegi. Just seepärast, et neid samu teenuseid olen ise ka kasutanud, nende eest raha maksnud teenusepakkujale ja mul on nende kohta mingi oma arvamus olemas. Samas kasutan ma veel Elioni "vana" nutiTV-d ja loen ahnelt igat infot, mis puudutab uut. Püüangi aru saada, mis väljaütlemised on seotud emotsioonidega, lihtsalt põhimõttelise kõigele muutuvale vastuseisuga, ja mis on tingitud tehnilistest möödalaskmistest või suutmatusest, lolli loogikaga programmeerimisest või millest iganes. Usun, et varem või hiljem kaob Elionil see paralleelselt edasi töötav "vana" ikkagi ära ja pean ikkagi tõepoolest sunniviisiliselt valikuid tegema. Ja siis juba tõeliselt sunniviisiliselt - praegu vähemalt mind pole küll keegi midagi vahetama sundinud. Ja nüüd siis! - kas tõesti on järgmine (ja parem!!) valik Zuum!?
Viimati muutis Plinn, 18:20, 19 Nov 2013, muudetud 1 kord kokku.
Tervitused trumpistadele ja muudele kodumaistele Kremli käpikutele: https://www.youtube.com/watch?v=EPZ8hdxc9UI&app=desktop
Kasutaja avatar
aandra
Õpetaja

Postitus Postitas aandra »

No Zoom se parim valik küll pole. Zoomis pole ühtegi HD kanalit! Elionil aga mitu, Starmani kaablil veelgi rohkem. HD kanaliks ma ei loe seda T2 kanalit Etv Hd.
sanders
DigiTVfänn

Postitus Postitas sanders »

Küsimus on, et mida keegi tahab. TV pakkujate hulgas on valikuvõimalusi, interneti pakkujate hulgas ainult mitte eriti stabiilsed ja kõikuva kiirusega G3 ja G4. Mina ei ole Elioni tv-st üleüldse huvitatud, mida vaatan saan ka DVB-T (ETV, ETV2 ja vahel harva ka TV3 ja Kanal 2) ja sati kaudu. Paraku ei ole mul muud võimalust vähegi kiirema ja väga stabiilse interneti saamiseks kui Elioni kaabel, mida jälle ilma tv-ta ei anta, kui see 5 Mbit/s alla 1 Mbit/s üles välja arvata. Kui oleks teine teenusepakkuja, kes pakuks kaabli kaudu sama kvaliteetset internetti ilma kohustuslike lisadeta, võtaksin selle.
Vasta

Mine “Üldfoorum”