Põgusalt olen sirvinud toda teemat. Siiski on nii sealt, kui sparkfans.net foorumist jäänud mulje, et E2 on probleemsem selle tuuneriga(?). Spark pidi ka igasuguseid asju olema võimeline tegema. Kui keegi viitsib, võiks lollile selgitada võimalusi Spark vs E2. Ma enamvähem aiman pointi, kuid selle teemaga mul igasugune kogemus ja kokkupuude puudub, huvi on!elit kirjutas:Arvan, et GM Spark Triplex ei jääks "kõhnaks", peaks uut ringi alustama enigma2 (e2) pealepanekuga, nagu soovitas tigekala. See annaks uusi võimalusi.
Uuri veelkord teemat "Golden Media tuunerid" alates lk. 7, kus boksi omanikud jägavad kogemusi.
Sparkil on menüüs nupuke, mis võimaldab bootida E2, ma seda veel torkinud pole, seega ei tea, mis juhtuma hakkab. Kanalite sisselugemine on küllaltki tüütu, kas pole võimalust saada kuidagi Sparki backupist kätte kanalilistid ja Favorites (ühe paarikümnest kanalist koosneva tegin telekapuldiga), ning paigutada need E2 vajalikku kohta?elit kirjutas:Kuna boksi kasutamine on Sul alles algfaasis ja nimekirjad vist veel korrigeerimata, siis pole mingi katastroof, kui loed teenused uuesti sisse juba e2 olemasolul. Siis saad kasutada ka e2 koostööks mõeldud vahendeid (editore jm.).
Kuna see boks on dualboot, siis kas saan õigesti aru, et E2 on juba seal sees olemas, ning olles viimase käivitanud ei kao Spark oma seadete ja asjadega kuhugi? Hiljem saab siis lihtsalt nupukombinatsiooni all hoides valida kumma süsteemiga üles buudib?