See on siis paneel mitte ekraan,kas tal muidu sisendeid pole kui ainult 1 VGA?mustkass kirjutas:Digiimp kirjutas:Tüünerist, otse ekraani, jõuab pilt ja heli perfektselt.
Mis paneel see selline on?
See on siis paneel mitte ekraan,kas tal muidu sisendeid pole kui ainult 1 VGA?mustkass kirjutas:Digiimp kirjutas:Tüünerist, otse ekraani, jõuab pilt ja heli perfektselt.
Vaata,kui sa HD kanaleid ei vaata siis võid ju lukuaugust ka pilti vaadata,aga et HD kanalite ilu oma täies hiilguses näha peab ikka olema võimalikult suur telekas,et siis normaalkauguselt vaadates ka pildi enda ilu näha,sina peaksid siis praktiliselt nina vastu ekraani vaatama kui HD kanaleid tahad näha,kui sa üldse neid näed muidugi... smile155Siidiuss kirjutas:27 tolline ideaalne 2-3 meetri pealt vaadata. Suuremad on ebamugavad. Liiga palju tuleb silmi voi pead liigutada kui näiteks 42tollist paari meetri pealt vaadata. Arvutit dvd filmi jaoks käima panna mõttetu sest võtab rohkem voolu ja enamuse arvutit on stock jahutusega mis teevad tüütut vurinat ja müra. Peale selle väga paljudel ei ole dvd lugejat enam arvutis. See uuema aja trend. Pidi arvuti koledamaks tegema ja mõttetu pidi ka olema.
Ei ole 27 tollisel mingit tuunerit. On HDMI, MHL ja kõrvaklapipesa. Rohkemat ei olegi vaja.
Digitüüner ei puutu sul üldse asjasse,kõik välised seadmed ühendatakse televiisorisse eraldi välja arvatud salvestavad seadmed,mis ühendatakse omakorda siis omavahel veel.Digiimp kirjutas:Aga... Digitüüneris on mul HDMI pesa olemas. Kui ma ostaksin nüüd omale uue DVD-mängija, millel oleks samuti HDMI pesa olemas, siis kas nagu Starmanist soovitati, hakkaks asi toimima? Ehk siis kui digitüüner oleks ühendatud monitoriga ja digitüüner oleks DVD-mängijaga ühendatud HDMI-HDMI kaabli vahendusel?
Siidiuss kirjutas:27 tolline ideaalne 2-3 meetri pealt vaadata. Suuremad on ebamugavad. Liiga palju tuleb silmi voi pead liigutada kui näiteks 42tollist paari meetri pealt vaadata. Arvutit dvd filmi jaoks käima panna mõttetu sest võtab rohkem voolu ja enamuse arvutit on stock jahutusega mis teevad tüütut vurinat ja müra. Peale selle väga paljudel ei ole dvd lugejat enam arvutis. See uuema aja trend. Pidi arvuti koledamaks tegema ja mõttetu pidi ka olema.
Ei ole 27 tollisel mingit tuunerit. On HDMI, MHL ja kõrvaklapipesa. Rohkemat ei olegi vaja.
Sa osta parem uus monitor HDMI toega ja probleem laheneb kohe.Digiimp kirjutas:Aga... Digitüüneris on mul HDMI pesa olemas. Kui ma ostaksin nüüd omale uue DVD-mängija, millel oleks samuti HDMI pesa olemas, siis kas nagu Starmanist soovitati, hakkaks asi toimima? Ehk siis kui digitüüner oleks ühendatud monitoriga ja digitüüner oleks DVD-mängijaga ühendatud HDMI-HDMI kaabli vahendusel?
Ma ei vaata 42"-st 6 meetri pealt.Siidiuss kirjutas:Et HD kanaleid nautida siis selleks on parem hoopis 24 tolline. Pilt on palju teravam muide kui 42 tollistel. Ja et 42 pilt oleks vaadatav siis vaatad teda 6 meetri kauguselt. Siis ei saa aru, et teravei ole. Tundub terav. Aga siis ongi 42 tollist vaadata nagu lukuaugust. Seega lõpptulemus on parem kui vaadata HD kanaleid 2-3meetri pealt ja kuni 27 tolli. Suuremal ei ole mõtet ja pilt on suuremal kehvem ja kaugemalt vaadates jälle nagu lukuaugust. HD kanaleid on mul palju.
Aga seda ma ju eelmises postituses mõtlesingi, et vahetab vastavalt.mustkass kirjutas:scott tal ju paneelil ainult 1 VGA,ma ei kujuta ette mis paneel see selline on,milleks talle siis konverter veel,saab lihtsalt tõsta ümber DVD ja digitüüneri vahel,korraga ikka ju neid ei vaata