42 tollist ei vaadatagi 6 meetri pealt...vahet pole siis on su nägemine kehva kui nii väiksest molust vaatad HD pilti,detaile sa sealt ei näe...Siidiuss kirjutas:Ei saa ta midagi ümber tõsta. Tal dvd mängijal ei ole vga. Scart vist oli. Scartist vist saab odavamalt vga signaali välja võluda. Vga sisendiga monitore on. Nad ühed odavaimad mil ainult 1 input.
Kass ära aja jama. Olen näinud seda kehva hd pilti suurtel telekatel kui 3 meetri pealt vaadata. Samas23 tolline ilus kõrval. Kui vaadata 42 tollist 6meetri kauguselt siis tundub sama hea pilt kui 23 tollist 3 meetri pealt vaadata:D
mustkass kirjutas:Kui tal oleks (või on) ma ei tea dvd-l HDMI digitüüneril on siis saab VGA-HDMI konverter ja sinna omakorda vahele veel HDMI jagur 2 sisse (dvd ja digitüüner)1 välja(paneeli siis kus istub vga-hdmi konverter),paras gemüüse muidugi selline jagur siis saab mõlemit jälgida(mitte üheaegselt) ei pea juhtmeid tagant ära sikutama ja pilt ka vast natsa parem.
Detailid surutakse lihtsalt kokku.Siidiuss kirjutas:Detaile näeb just 23 tolliselt paremini sest pilt on teravam!. 42 tolliselt ei näe sest pilt liiga suur ja ei ole nii terav ka mitte. Detailid ei kao kuhugi. Smad detailid kuvatakse ka 23 ekraani peale. Need ei kao küll lambist mitte kuhugi:D
jah,konverter+sinna otsa hdmi jagur 2 sisse 1 välja,selliseid on olemas mulgi on 1 sihuke.Siidiuss kirjutas:mustkass kirjutas:Kui tal oleks (või on) ma ei tea dvd-l HDMI digitüüneril on siis saab VGA-HDMI konverter ja sinna omakorda vahele veel HDMI jagur 2 sisse (dvd ja digitüüner)1 välja(paneeli siis kus istub vga-hdmi konverter),paras gemüüse muidugi selline jagur siis saab mõlemit jälgida(mitte üheaegselt) ei pea juhtmeid tagant ära sikutama ja pilt ka vast natsa parem.
Ise ka aru saad?
Nii keeruliseks ei tasu asja ka ajada. Üks selline karp peaks asja ära ajama, sellel ka vga sisend, saad ümber lülitada boksi ja pleieri vahel. Juurde vaja vaid scart-av kaabel, juhul kui DVD pleieril eraldi AV (RCA) väljund pesi pole.mustkass kirjutas:jah,konverter+sinna otsa hdmi jagur 2 sisse 1 välja,selliseid on olemas mulgi on 1 sihuke.
Muidugi lihtsam oleks ikkagi uus paneel osta mina ostaks juba siis teleka.
Hmm.. Ehk siis... Kui ma ostaks omale sellise (http://www.osta.ee/hdmi-vga-konverter-a ... 91129.html ) HDMI-VGA konverteri ja ühendaks siis monitori otse DVD-mängijaga, hakkaks see asi mul toimima?Scott kirjutas: Teemaalgatajat aitaks HDMI>VGA konverter, et DVD-mängija otse monitori lasta. Kui DVD-l HDMId pole, siis SCART>VGA. Nimetatud konverterite hinnad on 50 ja + eurot, et pilt ka vaadata kannataks. Suvalised üleminekud tööle ei hakka.
Oot, kas soetasid juba hdmi väljundiga dvd-pleieri? smile76 Küsiks ka, mis "super" arvutikuvar see on, et tasub nii palju mängida? Võib-olla tasub ikka uus pildikast soetada. Kui oma AOC-i soetasin, siis oli ka sisendite arv oluline, ehk digitaalne (soovitavalt mitu) peab olema, analoog võib olla.Digiimp kirjutas:Hmm.. Ehk siis... Kui ma ostaks omale sellise (http://www.osta.ee/hdmi-vga-konverter-a ... 91129.html ) HDMI-VGA konverteri ja ühendaks siis monitori otse DVD-mängijaga, hakkaks see asi mul toimima?