Kust ma tean? Pressiteates oli kirjas, et tuleb 6.tigekala kirjutas:smile264
kokku123,
miks tuleb ja ainult 6 ? Kui juba on 7 HD kanalit olemas ?
EDIT: sul ei pidanud ju SD kanaleid olema sisse loetud

Kust ma tean? Pressiteates oli kirjas, et tuleb 6.tigekala kirjutas:smile264
kokku123,
smile276kokku123 kirjutas:EDIT: sul ei pidanud ju SD kanaleid olema sisse loetud
Heh, Sa võid muidugi kirjutada Viasatile ja ennast ise lolliks teha, aga Viasatil ehk News Data Service-l, pole olemas NDS/Videoguard-i tunnistavaid mooduleid, tava(era)kasutajate jaoks.peeter3000 kirjutas:ma kirjutasin Viasatile ,et soovin 2 kuuks moodulit ja kaarti teleka sisse OM HD vaatamiseks. vaatame mis vastavad.
Kui nad pole nõus, siis läheb Tarbijakaitseametisse. Mingit boxi ja liitumist ma ei taha.
elus peab ju veidi põnevust olema..
http://www.kuku.ee/?pid=24&nid=10548&lang=1officer kirjutas:... täna raadios keegi asjapulk teadis rääkida, et Viasat kannab seda üle 6 erineva HD feedi'ga.
kokku123 kirjutas:Kust ma tean? Pressiteates oli kirjas, et tuleb 6.tigekala kirjutas:smile264
kokku123,
EDIT: sul ei pidanud ju SD kanaleid olema sisse loetud
Hauppauge WinTv-HVR-4000tigekala kirjutas: Kusjuures, kokku123, räägi millise pasatuuneriga, kavatsed neid seitset Viasati HD lisakanalit vaadata ?
aga mina vaatan pana plasmaga! viasatilt saan mooduli ja võtan ka liitumise paariks kuuks.kokku123 kirjutas:tigekala kirjutas: Kusjuures, kokku123, räägi millise pasatuuneriga, kavatsed neid seitset Viasati HD lisakanalit vaadata ?
smile133kokku123 kirjutas:Hauppauge WinTv-HVR-4000tigekala kirjutas: Kusjuures, kokku123, räägi millise pasatuuneriga, kavatsed neid seitset Viasati HD lisakanalit vaadata ?
Rahul nüüd ?
See oled ju Sina. Nõmme Krahv. Sinul, seal Nõmme Krahvkonnas, Eesti vabariigis, on kõik võimalik.peeter3000 kirjutas:Aga mina vaatan Pana plasmaga ! Viasatilt saan mooduli ja võtan ka liitumise paariks kuuks.
Mooduli ( ostan välja) panen telekasse, sinna sisse kaardi.