Üks põhjus,miks ma eelistan iPhone kasutada on FaceTime.Natuke parem kui Skype kaudu suhelda aga kahjuks toimib ainult Apple seadmete vahel.Muidugi on ka teisi suhtlemisvõimalusi.Näiteks saaks kasutada kirjatuvisid

jah iPhone teeb seda - võid 1:1 viimasest backupist taastada ja võid ka ainult valikuliselt pm.Yks kirjutas:Kas iphone ka kontakte kuhugi oma serverisse automaatselt bacupib? droid teeb seda gmaili serveris. Tean, et onud fbi ja muudest "kohtadest" võivad nuhkida mu kontaktide hulgas, aga mind ei häiri.
Kuradi mugav on, viskad vana telefoni tiigi põhja, lööd uuele paroolid sisse ja kogu su mitusada kontakti on telefonis tagasi.
Inq kirjutas:tigekala kirjutas:Väga kahtlen, peale sellise asja lugemist...Siidiuss kirjutas:Minu kui mõtleva, kaalutleva, analüüsimisvõimet omava inimese jaoks...... jääb mulje, et oled hoopiski dementne.Siidiuss kirjutas:See dendents levib kahjuks kulutulena ka siinpool suurt lompi.
jajah, nüüd ma mõistan su probleemiarene vähe, siis tule targutama
Kle, võibolla, Sina, kui mõtlev, kaalutlev ja ka analüüsivõimeline inimene, lõpetad, selle mitmenädalase jama, siin ükskord ära ?Siidiuss kirjutas:Minu kui mõtleva, kaalutleva, analüüsimisvõimet omava inimese jaoks...
tigekala kirjutas:Kle, võibolla, Sina, kui mõtlev, kaalutlev ja ka analüüsivõimeline inimene, lõpetad, selle mitmenädalase jama, siin ükskord ära ?Siidiuss kirjutas:Minu kui mõtleva, kaalutleva, analüüsimisvõimet omava inimese jaoks...
Kuna Sina, kui mõtlev, kaalutlev ja ka analüüsivõimeline inimene, ei jäga isegi eesti keele grammatikat ?
Üks apsakas, on sellise - mõtleva, kaalutleva, analüüsimisvõimet omava inimese jaoks, väga suur apsakas.Siidiuss kirjutas:No üks väike apsakas ei ole küll mingi näitaja.
Asi pole selles, miks just "õun" vaid selles, millesse inimesed oma raha n.ö matta tahavad. Kel raha on see matab Iphonesse, kel pole see matab siis väiksema summa selle eest, millele jaksab "matta". Keegi ei sunni kedagi IPhone ostma püstolitoru ees- vaba valik, kui arvad et see sobib, siis ostad. Igaüks, kes tahab osta kallist tarbeeset, kallimat eramut/korterit, eeldab, et see on seda hinda väärt. Kogu muusika. Hinnatundlikud peavad lihtsalt rohkem kalkuleerima, kompromisse tegema. Aga teadlikult kallimat ostes eeldatakse, et kompromissi ei tule.mustkass kirjutas: Aga miks ikkagi siis "õun"![]()
![]()
Ehh,piim on piim,lihtsalt palju keegi kulutab,mõnedele muidugi ei kõlba poest kilepakendis piima osta...
Trend ja muidugi nimi,muud ei midagi,kaamera võibki ju parem olla kui teistel (Nokia Lumiatega võrdlust ei tea)Inq kirjutas:. Kas miljonid kes iPhone kasutavad on Sinu meelest lambad? ja .
mustkass kirjutas:Trend ja muidugi nimi,muud ei midagi,kaamera võibki ju parem olla kui teistel (Nokia Lumiatega võrdlust ei tea)Inq kirjutas:. Kas miljonid kes iPhone kasutavad on Sinu meelest lambad? ja .
Ei taha ma midagi laita..Siidiuss kirjutas:Et siis tahaks ikkagi laita teisi telefone? .