...peeter3000 kirjutas:--- paneks maakodudesse igalepoole 6,6kW kodulaadijad.
Aga asjast millest siin kaude on juba juttu olnud: http://forte.delfi.ee/news/auto/112-aas ... d=67706003
...peeter3000 kirjutas:--- paneks maakodudesse igalepoole 6,6kW kodulaadijad.
palju tuli kilomeetreid ja palju kulus nende läbimiseks aega koos laadimistega?peeter3000 kirjutas:külma ilma test mudeliga Nissan Leaf I (toodetud 2011-05.2013).
test tehtud elmo.rent autoga mille ls. 25000km (kõik elmo.rent Leafid on I-põlvkonna mudelid).
Eesti, temp. -15kuni -20.
Sa ei taha seda teada..(ega ma ise ei arvutanud ka),wello kirjutas:palju tuli kilomeetreid ja palju kulus nende läbimiseks aega koos laadimistega?peeter3000 kirjutas:külma ilma test mudeliga Nissan Leaf I (toodetud 2011-05.2013).
test tehtud elmo.rent autoga mille ls. 25000km (kõik elmo.rent Leafid on I-põlvkonna mudelid).
Eesti, temp. -15kuni -20.
Kellele ema, kellele tütar.elektriauto on igaljuhul mõtekam kui vana sissepõlemine, mida on mul ikka mitu tükki ära surnud, küll jahutuse purunumeise kui blokikaane lekkimise tõttu. - kontaktivaba elektrimootor on aga väga töökindel võrreldes sissepõlemismootoriga.
Minu arvamus on et talv ja tagavedu on lõbusad asjad kui nad saavad kokku jäärajal.peeter3000 kirjutas: ma arvan ,et uus BMW i3 on talvel veel parem- tagaveoline.
ja seda tahtmist Eestis oleks ainult 2 kuuks aastas..satik kirjutas:peeter3000 kirjutas: Küsimus on vaid tahtmises.