mida kavatsen esmaspäeval oma TPT õpilastele esitleda.
Vaadake lehekülge 5 ja andke vastused esitatud küsimustele

jah karla ,karla kirjutas:Nu ma ei tea... teema on huvitav aga kuidagi ebakorrektsed on need skeemikeste joonised selles esitluses, failis kust vastuseid otsida on palju parem. Sina oled ju vanakooli mees ja tead ülihästi et korralik töö algab skeemist mis on korrektselt paberile pandud, huvitav kas keegi tänapäeval veel käsitsi skeemi oskab joonistada? Lüütidel võiks ju olla ikka polaarsus märgitud ja lüliti peaks nägema välja nagu lüliti tingmärk seda oli... või on vahepeal nii palju muutunud?
Tere,Sihi kirjutas:Ma ei mõista, milleks siin foorumis selline teema. Kui Sa tahad oma küsimustele vastuseid, guugelda ja otsi kirjandust, kus autoriks on olnud Hans Jänes. Tema oli minu õppejõud ja pean teda siiani ainsaks ETA korüfeeks Eestis. Ma ei usu, et keegi siin foorumis viitsib Sinu mõttekäiku üldse jälgidagi. Mul on vastused Sinu küsimustele olemas aga ma ei ole neis päris kindel. Ikkagi 40 aastat möödas kui viimase eksami hr Jänesele tegin. Sinu skeem on ülipikkade liinide mudeli sarnane. Mis seal kommuteerimisel toimub ja miks? Miks on pinge induktiivsusel ligilähedane emj-ga kommuteerimisel ja mahtuvusel jällegi nulli lähedane jne... Kõik selle saad Jänese poolt tulevastele põlvedele kirja pandud siirdeprotsesside teooriast.
Kell 16:00 oleks niimoodi 16+8=24h6bekuul kirjutas: Kui palju on kell, kui ööpäeva lõpuni on jäänud pool sellest ajast, mis on ööpäeva algusest kulunud?
2/3 24-sth6bekuul kirjutas:Tubli!
Võid esimesse klassi minna
Kellele meeldib võrrandina, siis x+x/2=24
korrutad kahega läbi pooled 2x +x =48
3x=48
x=48/3