Euroopa uus nägu ja tegu.

Kole lugu küll!iipizza kirjutas:ja võitjaks osutus
Euroopa uus nägu ja tegu.
smile85 smile86 smile86 smile86 smile86 smile86
iipizza, sinu iidolid, venelased, andsid ka Austriale 12 punkti. Nii, et see on ka Venemaa tulevik smile141iipizza kirjutas:ja võitjaks osutus... Euroopa uus nägu ja tegu.
Sa tahad öelda et tänu venemaale austria võitis?tigekala kirjutas:iipizza, sinu iidolid, venelased, andsid ka Austriale 12 punkti. Nii, et see on ka Venemaa tulevik smile141iipizza kirjutas:ja võitjaks osutus... Euroopa uus nägu ja tegu.
Ja enne kui siin järjekordset lja-ljad suust välja ajada, võiksid lugeda Venemaa satifoorumeid, mida seal kirjutavad venelased,
selle Venemaa 12 punkti andmise kohta Austriale...
Selles olen sinuga nõus, minu pere ja ka suvalised tuttavad kellega olen sattunud rääkima, on sama meelt.iipizza kirjutas:Üldse finaalsaates nägin kõiki laule esimest korda,ka vene,nii et oleks pidand parem magama kui seda jõledat habet nägema mehel naise kleidis ja kes pillis ka veel vahetpidamata.)
Ma ei viitsi neid lollusi lugeda.mul on oma arvamus.Mulle see jõledus ei meeldinud ja mu naisele ei meeldinud ja 12 aastane poiss küsis järgmine päev kes see värdjas on ja 7 aastane tütar ütles et see on ju onu.....ja näitas näpuga
Ma tahan öelda, et sa ära isegi proovi midagi juurde mõelda. Mõtlemine pole sinu jaoks. Sa lihtsalt ei oska mõtelda.iipizza kirjutas:Sa tahad öelda et tänu Venemaale Austria võitis ?
Meie smile360 smile125 , tead küll kus... tabasime ennast mõttelt, et võibolla see oli spetsiaalselt kokku lepitud,satik kirjutas:Tegelikult eile sattusin mõttele, et ülejäänud artistide suhtes oli see "võit" lausa mõnitamine.
Mõelge, teete hingega tööd ja pingutate, tuleb aga üks, kes paneb paruka ja kleidi ning jätab habeme ajamata - ja võidab !
Muusikaliselt oli see lugu ka alla keskmise.
Venemaa tahtis ,et Austria võidaks ,sellepärast ka anti 12 punkti. Fakt.iipizza kirjutas:Sa tahad öelda et tänu venemaale austria võitis?tigekala kirjutas:iipizza, sinu iidolid, venelased, andsid ka Austriale 12 punkti. Nii, et see on ka Venemaa tulevik smile141iipizza kirjutas:ja võitjaks osutus... Euroopa uus nägu ja tegu.
Ja enne kui siin järjekordset lja-ljad suust välja ajada, võiksid lugeda Venemaa satifoorumeid, mida seal kirjutavad venelased,
selle Venemaa 12 punkti andmise kohta Austriale...