300-400 vahel saad väga korraliku Pioneeri ressi juba,milleks mingeid vähelevinud eksklusiivmudeleid otsida...
Njah,nüüd on kahe eri arusaama kokkupõrge...mustkass kirjutas:Aga miks võim mitte korralik ress (kõllid on sul olemas?) 600euri hinnapiir![]()
300-400 vahel saad väga korraliku Pioneeri ressi juba,milleks mingeid vähelevinud eksklusiivmudeleid otsida...
Suloga on ka olnud kokku puudet kunagi. See DC servo peaks seal olema väljundi nulli hoidmiseks aga sellise skeemiga küll väga väikesi moonutusi ei usu, heliliselt võib ta muidugi väga meeldiv olla. Megahertsideni jookseb sagedsuriba imselt ainutl väikses signaali režiimis, täisvõimsusel kindlasti mitte.satik kirjutas:See võimendi on isegi Eestis järele tehtud muide, tegijaks Sulo Kallas, kui keegi teab.
Tegelik skeem on mul olemas, see ei ole teps mitte nii lihtsakoeline nagu põhimõtteline joonis näitab. See dioodtransistor on jõudevoolu stabilisaator, mille tegelik juhtvool saabub eraldi moodulist nimega DC Servo, mis omakorda saab osa juhtsignaalist võimendi väljundist läbi 1M takisti.
Mu oma igapäevane võimendi on põhimõtteliselt samade juppidega, v.a. S1D ja S2D transid (sest neid aastal 1992 ei toodetudki veel) ja minu lahenduses läheb voolustabilisaatori juhtimiseks samuti väljundist takk, seekord 56k, ülejäänud võimendi on samuti ilma tagasisideta. Mul on ka diffaste lahendatud nii et seda saaks tüürida n.ö. RCA signaaliga, mitte balanseeritud signaaliga. Nagu ma kunagi vist olen kirjutanud, siis sellest võimust käib isegi Composite video signaal VÄRVILISENA läbi, seega kasutatav sagedusriba ulatub ikka mitme megahertsini.
Mul ka,olen nagamannist saati kuulanud,aga selles ma kahtlen küll,et 4 kohalise hinnalipikuga ress sitasti mängib...kuigi jah mul omal ress 5 kohalise numbriga... smile174satik kirjutas: Aga muusika mängib mul peaaegu alati. Ja hästi. Ja parema heliga kui 4kohalise hinnalipikuga ress.
Ega keegi ei kahtlegi selles...mustkass kirjutas:Mul ka,olen nagamannist saati kuulanud,aga selles ma kahtlen küll,et 4 kohalise hinnalipikuga ress sitasti mängib...kuigi jah mul omal ress 5 kohalise numbriga... smile174satik kirjutas: Aga muusika mängib mul peaaegu alati. Ja hästi. Ja parema heliga kui 4kohalise hinnalipikuga ress.
Suutsid tekitada uudishimu - mis ress on vähemalt 10 000€ maksev ja kokku pandud Pioneeri ja Technicsi ...toodetega?mustkass kirjutas:Mul ka,olen nagamannist saati kuulanud,aga selles ma kahtlen küll,et 4 kohalise hinnalipikuga ress sitasti mängib...kuigi jah mul omal ress 5 kohalise numbriga... smile174satik kirjutas: Aga muusika mängib mul peaaegu alati. Ja hästi. Ja parema heliga kui 4kohalise hinnalipikuga ress.
tigekala sai asjale pihta,no vähemalt pool sellest smile174 jutt käis siiski Eesti kroonidest.tigekala kirjutas:satik,
kass rääkis rubladest, ta meil ju nõukaaja mees ja vahete-vahel isegi nostalgitseb siin, selle aja järgi...
Või on tal mudeli number ( rinnahoidja number), viiekohaline... smile119
Tegelikult on Pioneer ainult LP mängija,CD/MP3 mängib Yamaha,ress on JVC ja kassettdeck ja kõllid on Technics,teised Pioneeri kõllid on momendil (ruumipuuduse tõttu smile174 )järelt ärasatik kirjutas:Suutsid tekitada uudishimu - mis ress on vähemalt 10 000€ maksev ja kokku pandud Pioneeri ja Technicsi ...toodetega?mustkass kirjutas:Mul ka,olen nagamannist saati kuulanud,aga selles ma kahtlen küll,et 4 kohalise hinnalipikuga ress sitasti mängib...kuigi jah mul omal ress 5 kohalise numbriga... smile174satik kirjutas: Aga muusika mängib mul peaaegu alati. Ja hästi. Ja parema heliga kui 4kohalise hinnalipikuga ress.