http://www.levira.ee/saatejaamad.pdfsanders kirjutas:Orissaare saatjast tuleb küll väga hea signaal. Paraku ei oska ma öelda, mis sageduselt, mu telekas DVB-T sagedusi ei näita.
Selle info järgi on Orissaare mux6 E29 (538 MHz).
http://www.levira.ee/saatejaamad.pdfsanders kirjutas:Orissaare saatjast tuleb küll väga hea signaal. Paraku ei oska ma öelda, mis sageduselt, mu telekas DVB-T sagedusi ei näita.
1) Milles seisneb "osaliselt programmi HD's väljastamine" ?buhh kirjutas:Mõni mees siin lahmib lihtsalt huupi.. smile98satik kirjutas:....
Kuna ERR maja ei oma võimet käsitleda HD videot väljastuses, siis kas see signaal saadetakse otse Levirale, jättes maja vahele - nagu eelmine kord?
Eelmine kord tehti tegelikult suuremale osale Eestist downscale, 1080i näidati vaid Tallinna tornist, ülejäänud Eesti saatjad said aga vaid 720p pildi.
Valeinformatsiooni levitamise eest teen ettepaneku moderaatori staatus maha võtta!
1) ERR suudab vähemalt osaliselt väljastada programmi HD-s. Ülalmainitud programm (Mux6) alustab reedest.
2) ETV HD T2 versioon (Mux7) läks ennem ja läheb ka täna kõikidesse mastidesse 1080i resolutsioonis.
Kas see tähendab et reedest algav programm on igas etapis kaamerast vaataja telerini resolutsioonis 1080?buhh kirjutas: 1) ERR suudab vähemalt osaliselt väljastada programmi HD-s. Ülalmainitud programm (Mux6) alustab reedest.
Järjepideva lolli iba ajamise pärast, sellel spetsiifilisel foorumil, teen ettepaneku, Sind Levirast töölt lahti lasta !buhh kirjutas:ETV HD T2 versioon (Mux7) läks ennem ja läheb ka täna kõikidesse mastidesse 1080i resolutsioonis.
Urmas, miks ainult tundub ja tuleb ?0000 kirjutas:Tundub tulevat väga hea asi, mida see üritus kahtlemata on.
Sa ikka aru saad miks "veri" lendab? Igaüks kel kodus arvuti suudab genereeridas oma 240 realisest VHS salvestusest videovoo mis hakkab sinu TS-Doctori peal oi kui HD välja nägema,0000 kirjutas:Lisan siin näidissalvestuse, kasutasin Icecrypt T2300HD tuunerit salvestamiseks.
Igasuguste parameetrite vaatamiseks (niiütelda pinnaseproovi võtmiseks logi näol) sobib hästi TS-Doctor, kui kedagi huvitab.
On küll, leidsin teleka seadetest sellise asja nagu "digirežiimi vastuvõtutest" ja seal näitab ka 538Zuumbox kirjutas:http://www.levira.ee/saatejaamad.pdfsanders kirjutas:Orissaare saatjast tuleb küll väga hea signaal. Paraku ei oska ma öelda, mis sageduselt, mu telekas DVB-T sagedusi ei näita.
Selle info järgi on Orissaare mux6 E29 (538 MHz).
1) Kogu ETV põhiprogrammi terve 3 päeva jooksul pole lihtsalt HD-s olemas.satik kirjutas:1) Milles seisneb "osaliselt programmi HD's väljastamine" ?buhh kirjutas:Mõni mees siin lahmib lihtsalt huupi.. smile98satik kirjutas:....
Kuna ERR maja ei oma võimet käsitleda HD videot väljastuses, siis kas see signaal saadetakse otse Levirale, jättes maja vahele - nagu eelmine kord?
Eelmine kord tehti tegelikult suuremale osale Eestist downscale, 1080i näidati vaid Tallinna tornist, ülejäänud Eesti saatjad said aga vaid 720p pildi.
Valeinformatsiooni levitamise eest teen ettepaneku moderaatori staatus maha võtta!
1) ERR suudab vähemalt osaliselt väljastada programmi HD-s. Ülalmainitud programm (Mux6) alustab reedest.
2) ETV HD T2 versioon (Mux7) läks ennem ja läheb ka täna kõikidesse mastidesse 1080i resolutsioonis.
2) ETV HD T2 versioon näitab ainult programmi infos HD streami infot, aga mitte isegi kopika eest HD pilti. Te pole olnud nõus selle kohta mitte ühtki, isegi mitte udust fakti esitama siin foorumiruumis et see võiks olla midagi muud kui
ülesskaleeritud SD videosignaal. Kas SD skaleerituna tehniliselt HD resolutsioonile on reaalne HD videosignaal?
Muide, eelmise korra all pidasin ma silmas aastal 2009 toimunud ülekannet, mille puhul resolutsioonidega üle Eesti levis nii just tehti. Jääte väitma et see on valeinformatsioon?
EPG tuleb reedel. Ülekannete kohta saab lugeda siit:0000 kirjutas:OK. Mul oleks üks küsimus veel- kuna EPG kava ei ole, siis oleks hea teada aja kava, ehk mis kellast mis kellani Laulupeo/Tantsupeo üritust üle kantakse?
Loodan, et see info ka tuleb. ETV põhiprogramm kannab ainult ühe tunni, see kanal vast ehk ikka rohkem?