Tere.
Asi siis selline, et sai hiljaaegu soetatud uus Samsungi teler. Nii nagu enamasti teleritel tänasel päeval, juhtus ka sellel olema üks ainus SCART otsik. Ometi oleks mul vaja vähemalt paar-kolm SCART otsikuga seadet (digiboks, mängukonsool, ehk ka DVD mängija) ühendada telerisse. Lisaks sellele, et SCART-otsiku pidev vahetamine vastavalt seadmele on paras tüütus, ei ole see ka telerile kuuldavasti hea, sest SCART pesa võib päris ruttu sellise tegevuse tulemusena kahjustatud saada.
Seega, minu küsimus olekski, kas keegi oskaks soovitada korralikke SCART splittereid/switche? Minul sisuliselt ükskõik, kas tegemist ainult jagaja või ka lülitiga, kuigi kuuldavasti võib signaal sassi minna isegi siis, kui splitteri kasutamisel on peale ühe seadme teised kõik standby peal. Seega ehk peaks siiski ainult lülitiga variante kaaluma? Sellest manuaalsest lülitamisest ei pääse ilmselt niikuinii.
Ühesõnaga, head nõu ootaks, mida teha. Kuna endal suht eelarvepiirang peal, siis kallimad variandid ei tule väga kõne alla.
SCART splitter/switch (jagaja/lüliti)
-
- Uudistaja
Re: SCART splitter/switch (jagaja/lüliti)
Kas nendel karpidel siis tõesti mingeid muid väljundeid peale SCART'i ei ole
Digiboksil vähemalt peaks ju HDMI olema? Ja DVD'l on tavaliselt komponent küljes... Vaata hoolega oma seadmete väljundid üle. Igasugused SCART-keemiad on küll see viimane asi, mida tänapäeval tarvitada.

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Ehk on kasutatavad seadmed nii vanad millel peale 2X scart ja RCA AV midagi muud ei ole?
- backhand_1
- Uudistaja
Inimene123 kirjutas:Tere.
Asi siis selline, et sai hiljaaegu soetatud uus Samsungi teler. Nii nagu enamasti teleritel tänasel päeval, juhtus ka sellel olema üks ainus SCART otsik. Ometi oleks mul vaja vähemalt paar-kolm SCART otsikuga seadet (digiboks, mängukonsool, ehk ka DVD mängija) ühendada telerisse. Lisaks sellele, et SCART-otsiku pidev vahetamine vastavalt seadmele on paras tüütus, ei ole see ka telerile kuuldavasti hea, sest SCART pesa võib päris ruttu sellise tegevuse tulemusena kahjustatud saada.
Seega, minu küsimus olekski, kas keegi oskaks soovitada korralikke SCART splittereid/switche? Minul sisuliselt ükskõik, kas tegemist ainult jagaja või ka lülitiga, kuigi kuuldavasti võib signaal sassi minna isegi siis, kui splitteri kasutamisel on peale ühe seadme teised kõik standby peal. Seega ehk peaks siiski ainult lülitiga variante kaaluma? Sellest manuaalsest lülitamisest ei pääse ilmselt niikuinii.
Ühesõnaga, head nõu ootaks, mida teha. Kuna endal suht eelarvepiirang peal, siis kallimad variandid ei tule väga kõne alla.
Kasutasin kunagi sellist scart switch'i: http://www.ebay.de/itm/Verteiler-Umscha ... 19d77e8b08
http://www.bandridge.com/en-us/video/video-switch-boxes
Mul kolmese scart pesaga,seal lehelt,töötas probleemideta,mingeid no name firmasid ära osta need ei pruugi töötada.
Mul kolmese scart pesaga,seal lehelt,töötas probleemideta,mingeid no name firmasid ära osta need ei pruugi töötada.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

-
- Uudistaja
Eks võimalusi muidugi ole enam, lihtsalt mõtlesin, et lähen kõige lihtsamat, ja mis tähtsam, odavamat teed. Digiboksiga on see lugu, et tasuta saadud Elioni Amino digiboks. Eks pakuvad ka korralikumat HDMI boksi, aga tänan ei, pole soovi selle eest järjekordsed sada eurot välja käia.Zuumbox kirjutas:Kas nendel karpidel siis tõesti mingeid muid väljundeid peale SCART'i ei oleDigiboksil vähemalt peaks ju HDMI olema? Ja DVD'l on tavaliselt komponent küljes... Vaata hoolega oma seadmete väljundid üle. Igasugused SCART-keemiad on küll see viimane asi, mida tänapäeval tarvitada.
Aga tänud soovitajatele. Asjatundlikemate inimeste kogemuse põhjal ikka lihtsam otsustada. Soovitused alati teretulnud!
Mul selline seisab kasutult juba aastaid.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.