Pea kolm kuud möödas ja pole näppugi liigutanud kuigi siin eespool on asjalikke nõuandeid antud!??hillart kirjutas: Ja kusjuures polnud ma vahepeal mitte näpugagi mitte miskit puutunud.

Jah! Ega pole parata, magaja kassi suhu hiir ei jookse.
Pea kolm kuud möödas ja pole näppugi liigutanud kuigi siin eespool on asjalikke nõuandeid antud!??hillart kirjutas: Ja kusjuures polnud ma vahepeal mitte näpugagi mitte miskit puutunud.
ma alustaks selle karbi asemele mõne teise karbi panekugahillart kirjutas:TV-st eraldi asetsev digiboks (odavaim, ilma kaardivõumaluseta)
... on 2 võimalust, miks ta Sinu poolt soovitatut ei tee -hillart kirjutas:Ja kusjuures polnud ma vahepeal mitte näpugagi mitte miskit puutunud.
Tegelikult on ehk üks veel: Ta tahab, aga ei saa! Temast mitteolenevail põhjusil võibolla.tigekala kirjutas:... on 2 võimalust, miks ta Sinu poolt soovitatut ei tee -
1) Ta ei oska seda teha
2) Ta ei viitsi seda teha
oled küll kogu süsteemi "läbi loksutanud" aga ma küsin veelkord - oled ka teist vastuvõtjat proovinud? ... olen näinud vähemalt viit samade sümptomitega eri tootjate karpehillart kirjutas: Ja oli see süsteem üleval nii möödunud aastal, kui ülemöödunul, ja ka juba aastaid varem, ega sõltunud põrmugi ei aastaaegadest, ega õhuniiskusest, ega millestki muust taolisest.
Aga, mis seal ikka, ei tülita rohkem.
pakun ka seda viga..valgekotkas kirjutas:oled küll kogu süsteemi "läbi loksutanud" aga ma küsin veelkord - oled ka teist vastuvõtjat proovinud? ... olen näinud vähemalt viit samade sümptomitega eri tootjate karpehillart kirjutas: Ja oli see süsteem üleval nii möödunud aastal, kui ülemöödunul, ja ka juba aastaid varem, ega sõltunud põrmugi ei aastaaegadest, ega õhuniiskusest, ega millestki muust taolisest.
Aga, mis seal ikka, ei tülita rohkem.