Kuulutati välja konkurss uuele vabalevikanalile

Siia võid lisada netist leitud uudise
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

Re: Kuulutati välja konkurss uuele vabalevikanalile

Postitus Postitas Energizer »

nujah, aga palju see T2 boks tänapäeval ikka maksab... :roll: ma saan aru, et telekat iga aasta välja ei vaheta, selles osas nõustun küll jah.
Mul endal on DVB-T-S2-C tuuneriga telekad, et see tähendaks jah seda, et ka mina peaks ostma uued boksid,samas ilmselt see T2 üleminek ei ole homse, ega ülehomse küsimus. Ilmselt siis laias laastus 5-10 aasta küsimus (või mitte kunagi? :lol: ).Mis tähendab, et hetkel pole muretsemiseks põhjust...
Oletades, et zuum viidaks üle T2-te ja topitaks kanaleid juurde, siis oleks valmis ka kaaluma uue boksi ostmist ja liitumist- Praegu rahuldun FTA vastuvõtuga. Kui osta boks, siis ilmselt sisemise kaardilugejaga (üks Conax lugeja muidugi mul vedeleb praegu kasutult), mis tähendab, et väga suuri kulutusi pole tarvis teha.
Kasutaja avatar
roska
Digivanake

Re: Kuulutati välja konkurss uuele vabalevikanalile

Postitus Postitas roska »

Eelnevas jutus on niipalju ebatäpsusi ja loogikavastast, et ma ei teagi kust alustada.

1. ERR ei tööta meedialubade alusel, ta töötab seaduse alusel. Tema ei osale mingitel konkursidel, talle antakse sagedused või muxikohad, kui ta neid soovib.

2. Sellist asja nagu krüptita Zuum pole olemas. Zuum tasuline TV-pakett ja ta ei tohi ühtegi kanali ilma krüptita edastada. Krüptita kanalite levitamisõigus on ainult Leviral.

3. 90% venekeelsest vaatajast istub täna kaabli otsas, seetõttu on alati küsimus, kas selle 10% pärast tasub maksta, et levida DTTs. Samas olen ma nõus ERRi kanalid, mida tehakse meie kõigi raha eest, peaks olemas kättesaadavad kõigile ja ilma lisatasuta.

4. DVB-T2-le üleminekut takistab vastuvõtuseadmete vähene levik. Enamus DTT seadmetest on täna DVB-T ja nende välja vahetamine on väga kulukas ja võtab kõvasti aega. Ma olen seisukohal, et sellel dekaadil midagi suurt selles vallas ei muutu. Vaadates Starmani laenukoormust, siis ma küll ei näe varianti, et nad selle DVB-T2 tee ette võtaks lähiajal. Täiesti kindel on see, et mux 1 puhul mingeid muudatusi ei tehta.
Vasta

Mine “Uudised ... Netist”