Taha plaati tuksi kah keerata (paks 180g vinüül)

Ostad kohalikust poest uue plaadi ja kohe ... , osta siit riigist enam ühtegi uut plaati

Tuli meelde kuidas ühe ülikoolikaaslase ema ajas poja plaatidele vett ja ladus nad siis ahju peale kuivama. Üritasime ka saunalaval raskuse all sirgeks saada, aga higi ja vere hinnaga muretsetud plaate enam kord ei saand. Mõni nägi päris korralik välja, aga loopis ikkagi.faas kirjutas:Huvitav kas kõvera plaadi saab kuidagi sirgu? Panna mingi raskus peale ja lasta seista näiteks?muidu hea plaat aga krt. loobib palju.
Kah siit ostetud uued plaadid?Inq kirjutas: ma olen isegi hetkel sama dilemma ees ja ootan suve.
vidin on kaasas peaga millega saab nurga paika jne. ? vähemalt minul onjaank kirjutas:Faas, räägi kuidas sa omal nõelad pea külge paika ajad?
Mul üks korralik plaadimängija uue nõelaga seisab, aga pole päris täpselt osanud paika ajada.
Vastukaalu ja asjad oskan paika ajada, aga just nõela nurk ja kaugus.
Ma rohkem ebay ja Discogs`i meesfaas kirjutas:Kah siit ostetud uued plaadid?Inq kirjutas: ma olen isegi hetkel sama dilemma ees ja ootan suve.
See ka minu arvamus (pole samuti proovinud, aga nädala jooksul äkki saan). Plaadi lained pigem veidi negatiivses suunas pressi alla ajada ja siis pisut sooja anda. Äkki õnnestub. Käesolev teema toob kohe nostalgialaksu peale, sest täpselt nädala pärast on Noarootsi kõrtsis vinüülide kuulamise üritusHenkka kirjutas:Puht enda teoreetiline arvamine -
tegelikult pole proovinud ...
Aga kui panna see plaat mõõduka päikese kätte siledale alusele nii et koormus oleks võimalikult ühtlaselt just pabersildi ja ainult pabersildi peal - järsku aitab?
Aga siis peab ka hoolega passima et teistpidi kumerust päikese soojuse toimel sisse ei võtaks...
Kordan - see minu puht teoreetiline arvamus.
Seega mitte arvessevõetav.
Aga proovida ju võib... at Your own cost and risk
Siin kõik need õpetused:faas kirjutas:Huvitav kas kõvera plaadi saab kuidagi sirgu? Panna mingi raskus peale ja lasta seista näiteks?muidu hea plaat aga krt. loobib palju.
Siin ju mõõdud antud:mulk2 kirjutas:Kas Eestis kuskil kohapeal ka rihma saada on ?
Mängijaks Pioneer PL-Z81. Soomes http://www.partco.fi müüb ka erinevaid mõõte aga ise pead tedma mis mõõtu vajad.Ma ei jaga küll mis selle mudeli mõõt võiks olla.