FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Re: FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Buhh lasi foorumist jalga ja nüüd ei saagi teada, milles probleem on. Roska, äkki oskad probleemi kohta siiski midagi öelda?
Ega ei imesta ausaltöeldaHenkka kirjutas: Buhhi ei visatud siit foorumist välja, vaid ta otsustas ise pärast mõningaid arusaamatusi et lahkub meie seltskonnast...

Ma oleks samamoodi teinud, kui mind oleks ära blokitud mingiks ajaks.
Ma ei ole uurinud, mis seisus see peajaama kolimine on. Zuum on 100% uue peal, FTA puhul ma pole kindel. Aga arvestama peaks sellega, et Levira võtab vastutuse töötamise osas ainult sertifitseeritud seadmete ees. Kui tootja pole lasknud enda seadmeid testida ja vajadusel ka puuduseid kõrvaldanud, siis Levira selle eest vastutust ei võta.
Ma ei ole uurinud, mis seisus see peajaama kolimine on. Zuum on 100% uue peal, FTA puhul ma pole kindel. Aga arvestama peaks sellega, et Levira võtab vastutuse töötamise osas ainult sertifitseeritud seadmete ees. Kui tootja pole lasknud enda seadmeid testida ja vajadusel ka puuduseid kõrvaldanud, siis Levira selle eest vastutust ei võta.
Kui aga osutub et Leviral tuleb vastutus võtta, probleem on sertifitseeritud seadmega, siis milles väljendub Levira vastutus? Kuidas Levira vastutab?
Minul on hoopis selline küsimus, oletame, et Kanal2 ja TV3 kaovad vabalevist. Kes vastutab ja annab vastust selle eest, et inimene, kes ostis seadme heas usus, et saab neid kanaleid "eluaegselt" (nagu on kombeks ütelda) vabalevis vaadata, peab nüüd jälle uusi seadmeid soetama hakkama (uus digibox, sertifitseeritud moodul, võib-olla isegi uus sertifitseeritud teler).
0000, sinu küsimuse korral vastutab ringhäälinguloa väljaandja ja konkreetsed programmitootjad. Olen üsna kindel et neil on see vastutus ära peidetud kuhugi pimedasse kohta peenes kirjas...
Mis mõttes nagu? Ise vastutad, ise ostsid. 5 aastat tagasi anti load välja, kus öeldi ka välja, et luba kehtib 5 aastat. Peale seda ei saa keegi midagi garanteerida. Keegi pole Sind ka petnud, sest ETV, ETV2, TTV on endiselt tasuta saadaval.
Roska, me räägime vabalevi kanalitest. Ma lähen poodi ja ostan seadmed, millega saab vaadata vabalevi kanaleid. Ei ole nii, et täna on, homme ei ole. Ära aja mind närvi! 
Soovitan tutvuda http://tasutatv.ee/kkk/

Soovitan tutvuda http://tasutatv.ee/kkk/
0000,
Sa nagu arvaksid, et kui kommertskanalid on kuradile ehk teisisõnu - Tasuta TV-le kunagi vabatahtlikult sõrme andnud,
siis on kuradil ehk teisisõnu - Tasuta TV-l nüüd täielik õigus kuni maailmalõpuni nõuda kommertskanalite käest tervet kätt...
Sa nagu arvaksid, et kui kommertskanalid on kuradile ehk teisisõnu - Tasuta TV-le kunagi vabatahtlikult sõrme andnud,
siis on kuradil ehk teisisõnu - Tasuta TV-l nüüd täielik õigus kuni maailmalõpuni nõuda kommertskanalite käest tervet kätt...
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Ei, ma päris sedasi ei arva. Arvan, et mul on õigus saada Tasuta TV kanaleid ja rohkem kui seda on ETV. Ehk kui K2 ja TV3 sealt "minema tõmbavad", siis kindlasti on ukse taga järjekord, kes tahaksid nende asemel tasuta kanaleid näidata. Minu ootused olid sellised ja sellised ootused on arvatavasti kõigil
Roska kirjutas ühes teises teemas:
Tegelikult ma ei viitsi rohkem kembelda siin, vaatame, mis tuleb!
Roska kirjutas ühes teises teemas:
Ehk ainult 86000 kurja vabalevi vaatajat ootavad vastust siis.Täna on ainult vabalevi vaatajaid ainult 86000 kodu, samal ajal, kui telerokodude arv Eestis on umbes 550000.
Tegelikult ma ei viitsi rohkem kembelda siin, vaatame, mis tuleb!
Kas on ka mõni link või vihje kus selline õigus kirja on pandud, tahaks oma silmaga ka näha.0000 kirjutas:Ei, ma päris sedasi ei arva. Arvan, et mul on õigus saada Tasuta TV kanaleid ja rohkem kui seda on ETV.
Dreamants, võta sama teema minu eelmine link. Tsiteerin sealt:
või millist linki Sa veel tahad? Kui vaja, võin veel linke otsida.
Nii lihtne see ongiDigilevi TasutaTV on tasuta televisiooniteenus, mis võimaldab tasuta vaadata 5 Eesti kanalit: ETV, Kanal2, TV3, ETV2, TallinnaTV. Lisaks on tasuta vaadatav ka uudistekanal France24, mis levib Eesti mandriosas.

Muidugi lihtne, aga Sa ei taha sellest kohe mitte kuidagi aru saada...
Tulgu nende asemele, millised kanalid tahes...
Ja...roska kirjutas:5 aastat tagasi anti load välja, kus öeldi ka välja, et luba kehtib 5 aastat. Peale seda ei saa keegi midagi garanteerida.
Keegi pole Sind ka petnud, sest ETV, ETV2, TTV on endiselt tasuta saadaval.
... kui K2 ja TV3, vabalevist suusa panevad, siis tundub siiski, et just Sind häirivad just konkreetselt need 2 kommertskanalit...0000 kirjutas:Arvan, et mul on õigus saada Tasuta TV kanaleid ja rohkem kui seda on ETV.
Ehk kui K2 ja TV3 sealt "minema tõmbavad", siis kindlasti on ukse taga järjekord, kes tahaksid nende asemel tasuta kanaleid näidata.
Tulgu nende asemele, millised kanalid tahes...
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Veel üks hea põhjus, miks peaks edaspidigi liberaste valima! Siis on lootust , et Kanal 2 ja TV 3 asemele tulevad vabakanalitena Sputnik TV ja PBK või midagi veel paremat Tallinna TV kõrvale.
Vabalevil pole täna peale 86000 kanalitele mingeid eeliseid ju. Miks peaks keegi sinna tahtma minna?
1. Levirale peab maksma suurt raha, samas ei anna see levikul mingeid eeliseid, sest must-carry kohustus kaotati ära.
2. Enamus vaatajaid on kellegi kliendid, kui minnakse FTA asemel Zuumi, siis enamus vaatajatest liituvad Zuumiga või mõne muu teenusepakkujaga.
3. FTA üleriigilisel litsentsil on palju lisatingimusi, mistõttu sinna ei saa seda litsentsi ei Sputnik, PBK ega mõni muu rahvusvaheline kanal, sest nõutakse oma toodetud uudiseid ja Eestis toodetud sisu, mida on toetatud riigi poolt ning veel mõningaid muid asju.
1. Levirale peab maksma suurt raha, samas ei anna see levikul mingeid eeliseid, sest must-carry kohustus kaotati ära.
2. Enamus vaatajaid on kellegi kliendid, kui minnakse FTA asemel Zuumi, siis enamus vaatajatest liituvad Zuumiga või mõne muu teenusepakkujaga.
3. FTA üleriigilisel litsentsil on palju lisatingimusi, mistõttu sinna ei saa seda litsentsi ei Sputnik, PBK ega mõni muu rahvusvaheline kanal, sest nõutakse oma toodetud uudiseid ja Eestis toodetud sisu, mida on toetatud riigi poolt ning veel mõningaid muid asju.