Viasat+Dreambox-newcamdv5.18 add support for new Viasat card
- arumaeisaa
- Edasijõudnu
- arumaeisaa
- Edasijõudnu
- arumaeisaa
- Edasijõudnu
- arumaeisaa
- Edasijõudnu
No nii, olen vahepeal arenenud ja hakanud arusaama kuhu ja kuidas neid boxe muuta. Aga nüüd viga järgmine, et saan exploreril pildi tõesti kõige kiiremini ette, vahest kohe, vahest 5 min. pärast. Ainult et see pilt ei liigu, DB-i ülejäänud funksioonid töötavad. Eile õhtul panin TV1000east-i peale ja näe imet, hommikuks oli pilt ka seal ees aga see pilt samuti ei liikunud. Kas see viasati vaatamine DB-ga peabki nii vaevaline olema? Kui siin varem mainiti, et vaja sinist ja rohelist nuppu kasutada siis mul lööb sinist nuppu kasutades ette PP Extramenu ja rohelise nupu kasutamine peale seda ei anna mingit tolku.
- arumaeisaa
- Edasijõudnu
Mul on tekkinud selline probleem. Asi toimib korralikult viimase SF imagega ja newcamd 2.25, kuid olen proovinud peale laadida teisi n Gemini, TripleX, MyDream jne ning ei miskit. Üritasin kopida nii olemasolevat cardserv faili uude imagesse, kui ka olemasolevat muuta ning ei miskit. Panen SF tagasi ja panen BOXID paika, asi korras.
Kas erinaevatel imagetel võivad olla mingid omad nüansid, mida tuleks arvestada või on miski muu kala sees?
Kas erinaevatel imagetel võivad olla mingid omad nüansid, mida tuleks arvestada või on miski muu kala sees?
- arumaeisaa
- Edasijõudnu
vaata üle newcamd.conf fail ja CWS read, äkki seal kalakuku kirjutas:Mul on tekkinud selline probleem. Asi toimib korralikult viimase SF imagega ja newcamd 2.25, kuid olen proovinud peale laadida teisi n Gemini, TripleX, MyDream jne ning ei miskit. Üritasin kopida nii olemasolevat cardserv faili uude imagesse, kui ka olemasolevat muuta ning ei miskit. Panen SF tagasi ja panen BOXID paika, asi korras.

edu
==> DreamBox DM900HD <== [4,8E/13E/16E/19E/28E/36E/0,8W/30W]
- arumaeisaa
- Edasijõudnu
No nii, olen jälle palju edasi arenenud ja nüüd ka peal viimane hydra aga mida ei ole on viasati pilt. Olen nii ja naa pidi proovinud, Aandra saadetud failigi DB saatnud, ennem muidugi pannud sinna oma boxi numbrid. Klõpsinud sinist ja rohelist nuppu, veendunud, et seal ikka newcamd on, aga ei midagi. Ainuke kanal mis pilti näitab on explorer, teistel kanalitel tuleb pika ootamise peale küll pilt aga see ei liigu. Kui kaardi välja võtan siis kaob ka explorer ja kui tagasi panen tuleb ka pilt kohe, järelikult mingi ühendus neil on. Aga mis tal siis ikkagi puudu jääb, et teised kanalid ei avane?